Cerem demisia lui Tescaru

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Cerem demisia lui Tescaru

Musafir

2016-07-22 06:55

Niște escroci cu acte în regula

Musafir

2016-07-22 12:07

Daca este expulzat si gunoiul asta de om, in combinatie si cu noul primar in care am mari sperante....poate ca o sa incep sa imi platesc taxele si impozitele si amenzile ce le am. Pana acum nu avea rost sa depun efortul financiar necesar platii acestora, doar ca sa bage banii in buzunar niste scursuri nevertebrate.

Musafir

2016-07-22 16:23

Tescaru este un șantajist ordinar. Adică vezi doamne fără el compania de apa trebuie sa plătească înapoi banii la UE, asemenea tâmpenie numai niște fraieri pot sa creadă. Indiferent cine vine nu va fi atât de prost încât sa oprească proiectele cu finanțare europeana.Pleaca mafiotule și lasa-ne în pace! Crezi ca nu sunt alții mai buni și mai pregătiți în orașul ăsta ?

Iata si dovada ca acest Tescaru este un mincinos ordinar. In timp ce da interviuri pe la televiziune ca el ia "doar" 8000 de lei pe luna salariu , grosul consta in bonusuri si prime pe care le mentioneaza doar in treacat. Venitul de pe declaratia de avere este de 220558 RON ca manager la compania de apa . Practic salariul este mai putin de jumate din totalul veniturilor . Domnule Tescaru chiar ne iei de prosti ?? http://www.cjbuzau.ro/Decla.../2016/DA_Tescaru%20Mihaela.pdf

Musafir

2016-07-22 16:36

Vreau servicii de calitate ptr ca platesc cit mi se cere !

Musafir

2016-07-22 17:46

pentru ca ma simt jefuit pecuniar in fiecare luna de clanul din Compania de Apa Buzau prin tarifele exagerate la apa potabila si de plata aiurea a apei meteorice

Musafir

2016-07-22 19:33

Ptr.o calitate mai bună a apei,pentru eliminarea diferențelor de apă înregistrate intre apometru central al blocului si suma consumului de apă din apartamente,ptr.un preț decent al apei

Musafir

2016-07-22 20:02

Doresc ca nesimtitul de tescaru impreuna cu clica sa sa ajunga la inchisoare si sa fie pus sa restituie buzoienilor toti banii furati,precum si scaderea pretului apei si eliminarea asa zisei "ape meteorice".

Musafir

2016-07-23 18:19

semnez pentru ca pretul apei menajere a depasit demult bunul simt,pentru ca ploua nu ploua platesc fara noima,pentru ca desi apa este la pret de Borsec,fac menajul cu o apa infecta,pentru ca in fiecare luna sunt furata pe fata,contorul spune ceva iar factura altceva si niciodata in minus totdeauna plus...sdficient sa semnez,nu?

Musafir

2016-07-24 05:38

Serviciile Companiei de apa sunt foarte proaste.De cele mai multe ori apa de baut nu este potabila (sigur ca ne-am obisnuit si folosim apa plata ),este un cost al ape fffffff mare,nu esti sigur niciodata ca apa este curata , poti spala rufe sau poti sa te speli.

Musafir

2016-07-27 07:26

De acord cu argumentele petiției. Ceea ce fac indivizii aflați la butoanele instituțiilor de utilitate publică e revoltător!

Musafir

2016-08-21 18:27

Deoarece stau chiar la baza lacului de acumulare siriu nu mi se pare normal sa plătesc un pret atât de mare. Rudelor mele li sau luat pământul pentru construirea lacului.de ce?oare ca sa plătesc un pret absorbitant?

Musafir

2016-09-19 12:47

Este un mare excroc.

Musafir

2016-09-19 12:48

acest tescaru este un excroc.