Theaterstock ed. a II-a

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Theaterstock ed. a II-a

Musafir

2016-06-28 14:45

Avem mare nevoie de cultura. De unde se poate! ;)

Musafir

2016-06-28 16:58

Pentru ca prima ediție a fost nemaipomenita (exceptând discuțiile pe tema banilor dar poate se clarifica pana la urma)!

Musafir

2016-06-28 17:05

Pentru ca editia I a festivalului a fost foarte buna, pentru ca o admir pe doamna Sigartau si am incredere in ea, pentru ca nu vreau sa-i taie capul aceleasi forte obscure care actioneaza peste tot impotriva binelui si frumosului.

Musafir

2016-06-28 17:38

Pentru-ca mi-a placut editia de anul trecut. Este un altfel de spectacol nu ca obisnuitele "Zilele Bacaului" cu mici si bere, muzica la maxim....

Musafir

2016-06-28 18:27

Mi-a placut foarte mult ceea ce am vazut anul trecut prin THEATERSTOCK , a fost o experienta extraordinara si nu vreau decat un mare BIS !

Musafir

#31 Re:

2016-06-28 18:34

#7: Iulian -  

Semnează la incultură, sărăcie, exilarea tuturor elitelor tinere din Bacău....la promovarea prostului gust, violenței de orice fel....etc...

Musafir

#32 Re: Re:

2016-06-28 18:44

#15: Ioana - Re:  

Dar pe noi cine ne-a întrebat ce vrem de "Hramul Bacăului" ? Cine ne-a întrebat dacă vrem tot prost gust și incultură servite cu mâncare care nu știi de cât timp este (stiu pentru că am lucrat la o astfel de firmă), în condiții neigienice si TOALETE IMPUȚITE LÂNGĂ BISERICĂ ????!!!!

Elena

2016-06-28 19:06

Eu am semnat pentru....pentru cultură, pentru un viitor mai bun, am semnat având convingerea că și Bacău poate fi CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ. Este adevărat că anul trecut au fost neplăceri....lipsa unui program fix...dar trebuie să ținem cont că a fost prima ediție, că în orașul ăsta nimeni nu a mai avut curajul să organizeze așa ceva, nu au fost oameni cu experiență....nu cred să fi existat o primă ediție de festival fără probleme organizatorice nicăieri în lume !!! Sunt sigură că a doua ediție va fi mai bună decât prima, dar mai slabă decât a treia sau.... a patra ediție.....

Musafir

2016-06-28 21:37

Abia astept sa fiu prezent la cateva zile pline de veselie, cultura, bunastare, bucurie si energie pozitiva in Bacau!

Musafir

2016-06-28 22:17

Trebuie sa punem la punct gasca asta de penali,inculti ,nemernici care nu au nimic sfint decit banul furat ...

Musafir

2016-06-28 22:30

Trebuie sa mergem mai departe indiferent de intimidarile unor neicanimeni inculti ,si rau voitoro...

Musafir

2016-06-29 05:40

Pentru că am apreciat mult Theaterstok ediția I. Îmi doresc ca astfel de evenimente să se întâmple mai des în acest oraș.

Musafir

2016-06-29 05:50

pentru ca editia inaugurala a fost extrem de interesanta, de bine organizata, plina de har. e un eveniment care ar trebui sa se repete.
Ionut UNGURU

#39 Re:

2016-06-29 06:42

#33: Elena -  

Toata lumea cred ca semneaza pentru cultura, dar stau si ma intreb la acel proiect prin care se dorea ca Bacaul sa fie desemnat Capitala Culturala Europeana, oare cati oameni culti au lucrat la el de ne-am facut de ras cu toate greselile gramaticale din el....? Si sincer pentru ceea ce scria acolo, nu cred ca au vreo scuza!

Una e sa fie probleme organizatorice, si alta e sa minti publicul cu maxim o ora inainte de inceperea concertului (vedeti probema cu cei de la Zdob si Zdub).

Musafir

#40 Re: Re:

2016-06-29 06:55

#39: Ionut UNGURU - Re:  

"Problema"Zdob și Zdub...am citit toate variantele....concluzia mea, ca și cea a impresarului trupei...o greșeală de comunicare... Cât despre greșeli gramaticale.....e prima dată când aud despre asta....

Oricum ar fi...teatrul este o formă de cultură, ceea ce nu pot spune despre alte manifestări din Bacău.....

Musafir

2016-06-29 06:57

unde se poate vedea cate persoane au semnat petitia?

Musafir

2016-06-29 07:05

#7: Iulian -  

nu mai pune aici astfel de intrebari pentru ca pagina asta nu e pentru oameni ca tine. e greu de inteles, dar nu imposibil.

Musafir

#43 ioanoRe:

2016-06-29 07:07

#3: Ioana -  

ioano, daca nu intelegi nici macar atata lucru, nu-i nevoie s-o si arati. mergi la primarie si te vor invata acolo cum sa votezi.

Musafir

#44 Re:

2016-06-29 07:12

#16: Iulian -  

ai trait alte evenimente decat cele care au avut loc. poate ca tu ai umblat hai-hui, fara tinta, dar altii au stiut exact ce au de facut. poate ca daca erai mai atent, ai fi fost si tu mai conectat la realitate.

Musafir

#45 Re: Re: Re:

2016-06-29 07:15

#12: - Re: Re:  

ti-ajunge ca ai votat cum ai votat la alegeri. mai lasa si altfel de oameni sa se exprime. 

Musafir

#46 Re:

2016-06-29 09:02

#41: -  

acum am vazut ca exista o evidenta a semnaturilor. cam putine, dupa parerea mea. acum, cinstit, nu inteleg de ce miile de oameni care s-au bucurat, am vazut asta pe fetele lor, de manifestarile prilejuite de TheaterStock-ul de anul trecut n-ar arata si aici ca le pasa, semnand petitia. si se mai mira, apoi, ca-i ineaca mediocritatea. luptati pentru dreptul vostru la cultura, la bun simt si la educatie!

Iulian

#47 Re: Re: Re:

2016-06-29 13:06

#32: - Re: Re:  

Vezi, macar aştea cu hramul s-au gândit la toalete, organizatorii din vară fiind ridicati la un anumit nivel al culturii nu s-au gândit că sunt oameni care ar avea si astfel de nevoi si prin urmare nu au existat toalete publice.  Ups poate le-a scapat aspectul? Sa fie proasta organizare? 

Musafir

2016-06-29 14:03

petru ca fiul meu sa aiba o sansa in plus in acest oras gri numit Bacau, care nici macar in anul 2016 nu a depasit stadiul de "targ". iar sperantele se leaga doar de cultura.

Musafir

2016-06-29 14:33

Pentru o deschidere catre noi orizonturi. Si pentru ca mi a placut editia trecuta. Ceva bun  si nou pentru Bacau.

Niki Vranceanu
Musafir

2016-06-29 15:23

Am semnat petitia pentru ca eu cred ca festivalul trebuie facut.
NIMENI NU E ÎMPOTRIVA FESTIVALULUI!
Toți băcăuanii își doresc festivalul de teatru, fie că se va numi Theaterstock, fie că se va numi altfel. (Se pare că doamna Sigartău are ceva pretenții pecuniare față de folosirea numelui)
Problema nu e că n-ar vrea cineva să se facă festivalul, problema e că unii își pun întrebări serioase față de modul de cheltuire al banilor. Atât!