Theaterstock ed. a II-a

Quoted post

Elena

2016-06-28 19:06

Eu am semnat pentru....pentru cultură, pentru un viitor mai bun, am semnat având convingerea că și Bacău poate fi CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ. Este adevărat că anul trecut au fost neplăceri....lipsa unui program fix...dar trebuie să ținem cont că a fost prima ediție, că în orașul ăsta nimeni nu a mai avut curajul să organizeze așa ceva, nu au fost oameni cu experiență....nu cred să fi existat o primă ediție de festival fără probleme organizatorice nicăieri în lume !!! Sunt sigură că a doua ediție va fi mai bună decât prima, dar mai slabă decât a treia sau.... a patra ediție.....

Raspunsuri

Ionut UNGURU

#39 Re:

2016-06-29 06:42:22

#33: Elena -  

Toata lumea cred ca semneaza pentru cultura, dar stau si ma intreb la acel proiect prin care se dorea ca Bacaul sa fie desemnat Capitala Culturala Europeana, oare cati oameni culti au lucrat la el de ne-am facut de ras cu toate greselile gramaticale din el....? Si sincer pentru ceea ce scria acolo, nu cred ca au vreo scuza!

Una e sa fie probleme organizatorice, si alta e sa minti publicul cu maxim o ora inainte de inceperea concertului (vedeti probema cu cei de la Zdob si Zdub).