Organizarea Unui Referendum RO-EXIT !

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Organizarea Unui Referendum RO-EXIT !


Musafir

#1

2016-06-24 09:47

Pentru ca nu am crezut niciodata in aceasta uniune nascuta doar pentru folosul tarilor bogate si dezvoltate.Pentru ca in 9 ani de la aderare,tara nu a castigat absolut nimic (doar dreptul amarat de a calatori liber pe baza de buletin).Pentru ca aroganta Germaniei a depasit limitele bunului simt.Pentru ca orice stat trebuie sa decida liber in favoarea intereselor proprii nu restrictionat de reguli,conventii si decizii impuse de altii.

Musafir

#2

2016-06-24 11:19

S-AA...''SIMTIT'' PENTRUU....HOTII DIN POLITICA...!!!
pENTRUU...''TALPA TARII''....=> NIMIC...!!!!

Musafir

#3

2016-06-24 15:23

1. Intrarea in Uniunea Europeana ne-a plasat in pozitia de piata de desfacere, nu de partener.
2. Fondurile europene nu ne-au servit la mare lucru, pentru ca ori au fost deturnate, ori au fost ineficiente, ori au fost pierdute.
3. Legile impuse de Uniunea Europeana nu se pot aplica, in mare parte, si in Romania.
4. Independenta tarii noastre este clar ingradita de servilismul fata de Uniunea Europeana.
5. Nu am beneficiat de niciun avantaj, ci doar am avut angajamente oneroase.
6. Nu am fost primiti in Spatiul Schengen.
7. Suntem, in continuare, monitorizati pe justitie, desi am dovedit ca lupta impotriva coruptiei la varf da rezultate.
8. Suntem considerati in continuare ca membri din lumea a treia.
telespectatorul fidel
Musafir

#4 Romania, SA PLECE DIN ue, ue ne-a urat totdeauna ! Traim in Europa, de cand nestim !

2016-06-25 08:41

Ne-am satuuuuuurat de saracie si de bogatzia celor care ne-au promis / fluturat tot timpul, ca vom fi si noi bogatzi odata, dar poporul nostru a saracit continuuuuuuuu ! Cand, nu am fost in ue, eram mult mai bine ! Ne am saturat " de jandarmi lumii ", cum or fi trait dacii, strabunii nostri, fara : ue, nato, fmi, bm......... ?! Daca Marea Britanie, tzara bogata, s-a saturat de ue, ce sa mai zicem, noi, romanii care traim, intr-o tzara bogata, dar cu poporul sarac, saracit de conducatorii locali si straini, avizi de putere, imbogatzire si lipsitzi de iubirea de DUMNEZEU si de popor / popoare ( de aproapele ) ?! Noi am intrat in ue si nato, dar ei, ne urasc cu desavarsire, pentru ca suntem crestini, ne planifica : catzi sa mai ramanem pe pamant si catzi trebuie sa ajungem sub pamant : ne panifica disparitzia pentru ca suntem crestini ; ne planifica : casatoriile, cand sa facem sex si cu cine ? Sa ne lase-n pacea noastra cu Dumnezeu, ca Dumnezeu, ne-a creat, ei, ratacitziii de la credintza crestina, se substituie Creatorului omenirii ! Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac !? Doamne, ajuta-ne si ne scoate din robia pacatelor noastre, adica din : ue, nato, fmi, bm......... !!!


Musafir

#5

2016-06-26 10:23

UE este o utopie. Aceasta organizatie a fost creata in scop de jaf . Vreau sa ne pastram valorile.

Musafir

#6

2016-06-27 08:59

Am semnat pentru că această Europă Unită, nu face decât să "asuprească" unele țări pentru binele celor care au "construit" această zisă U.E.!! Eu am spus de multe ori că de fapt întotdeauna a fost o "exploatare" (sclavagism): înainte era "exploatarea omului de catre om/sclavagismul in epoca de piatră " iar acum este "exploatarea țărilor sărace (din lumea aIII-a si a II-a) de către țările bogate (din lumea I-a (bogate /moderne -democrate )!!!! Poate greșesc, dar eu aşa am simțit si apoi am văzut încă din timpul lui Ceaușescu si după. ....in aşa zisă "democrație " pe care eu aş numi-o "'distrugere/dezmembrare/ ştergere....etc!!!! Sa dea Domnul să se facă ceva bun pentru țara aceasta "bogată " dar săracă! !!!!

Musafir

#7

2016-06-27 12:03

Pentru ca este normal (indiferent de ce spun cei care conduc sau care fac propaganda ) sa se respecte si opinia cetatenilor.
xdertdex

#8 Saracu'...

2016-06-28 06:29

Macar de-ai stii sa scrii corect romaneste...

Nu ti-e rusine sa depui o petitie plina de greseli gramaticale?

Nici nu e de mirare ca ai depus petitia. Ai terminat macar 5 clase?

Getodacul

#9 Re: Saracu'...

2016-06-28 13:20

#8: xdertdex - Saracu'... 

 Prietene  conteaza concluzia acestei teme nu greselile gramaticale!Dar parerea ta care este ca ai uitat de ce te afli aici!Vezi de ce romania merge asa cu frână pusa?Din cauza la otravă si trădători.Tu din care faci parte?

R

#10 Dezaxati

2018-10-02 07:03

Sunteti complet nebuni cu totii?!?!

Gica de la scularie

#11 Re: Re: Saracu'...

2018-10-02 12:56

#9: Getodacul - Re: Saracu'... 

Romania merge  cu frana pusa din cauza hotilor , a prostilor si analfabetilor care-i sustin. Unul care  crede  ca nu e important sa sti scrie  si vorbi corect romaneste, unul care  scrie Romania cu " r" nu e decat  o musca de pe motul unui rahat.

Ratza

#12 Re:

2018-10-03 15:07

#1: -  

Foarte bine graiti, felicitari pentru curajul dv.!

Afara cu bulangii-francmasono-sorosisti si capitalisti din tara noastra!


Musafir

#13 Re: Da. Nu au facut nimic pt tara.

2020-03-07 21:03

#1: -  

Tara a platit o suma mare si au primit jumate inapoi cu conditii inca. Ce UE ne trebe nou? Ne baga africani si marocani in tara cd noi vai de noi.

 

Cerem Ro-Exit urgent ca si Anglia Brexit, Germania Dexit si Franta Flexit.