Judecarea in libertate pentru DUCICA CLAUDIUS

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Judecarea in libertate pentru DUCICA CLAUDIUS

angel

#1 LIBER

2011-07-26 17:52

Este nevinovat!!! Justitia face abuzuri dupa abuzuri! Trebuie sa fie lasat in liberatte!

Musafir

#2

2011-07-26 20:58

Este incredibil ce se poate intampla in aceasta tara ! Astea sunt drepturi umane!? Asta este dictatura curata: criminalii sunt judecati in libertate, iar oamenii nevinovati sunt tinuti dupa gratii.Char nu vad judecatorii acest lucru????
Acest baiat are DREPTUL sa fie judecat in libertate !
Gogu

#3 RUSINEEEE

2011-07-26 21:53

Rusine judecatorilor care nu judeca drept !!! Asa justitie avem in tara asta nenorocita? Cand totul e clar ca acest OM nu este un pericol public si nu a gresit cu nimic voi il tineti inchis sa nenorociti un om nevinovat????? HUUUUUUUUUUUU! SUNTETI O RUSINE PENTRU TARA ASTA! Cine va raspunde pentru abuzurile care le faceti? Cine va plati? Statul roman-care va plateste si acum, nu? Dar Dumnezeu va vede pe toti si aveti si voi familii si copii-nu va ganditi ca veti fi si voi pedepsiti pentru nedreptatea care o faceti??? Multa bafta Claudiule si fii tare tata!
UN ORADEAN

#4 Oradeni spuneti-va off-ul!!

2011-07-27 12:41

Macar aici,asa impersonal sa avem curaj sa ne deschidem ochii.Cu ce au gresit cei doi tineri si dl Govoreanu.Vor sa munceasca in tara noastra pt noi,pt ei...pt minunata noastra natiune.Ca la necoloagele de morti asitam la decedarea dreptatii si a mandriei de a fi roman.Din pacate acesta este singurul adevar care sta in picioare.Bina ca toate popoarele din Europa sunt mandre de existenta lor si au de ce sa fie patrioti.oi am ajuns un stat politienesc si condus cand de un presedinte vanitos si razabunator cadn de FNI.Cred ca era mai bine pe vremea turcilor si a tatarilor.Macar aveai voie sa-ti spui off-ul.Acum trebuie sa fii atent si la gandurile nerostite.Eliberati cei doi tineri,care doar muncesc pt o paine pt familiile lor si pe dl Govoreanu care din rasputeri incearca sa faca ceva pt noi toti.Puneti-va intrebarea ce sume sunt la 400de angajati vis-a-vis de platile la stat.Credeti-ma va doare capul....Nu mai vorbim de salarii....Le uram succes celor 3 si speram ca toate incercarile de mediatizare a acestui caz sa umanizeze si pe cei care trebuie sa ia o decizie in acest caz.