VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent.

VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent. / Anunțuri / VREM BANII INAPOI! MERGEM PANA LA CAPAT ! / Comentarii


Musafir

#1

2016-03-16 09:48

Am sa va trimit un raspuns primit de la enel energie unde am platit doua facturi de regularizare una dupa alta !

Musafir

#2

2016-03-16 15:15

Este foarte complicat sa-ti dai seam, ca simplu consumator, ca ai fost inselat deoarece primesti o factura cu o suma de bani care reprezinta contavaloarea consumului indicat de ceas. Problema este ca ceasul indica mc iar noi platim kWh dupa o transformare facuta de ei. Mai mult, puterea calorica nu este aceiasi, mai ales iarna, dar ceasul se invarte si la aer comprimat, iar tu platesti acelasi pret. Pe plan mondial, pretul hidrocarburilor a scazut drastic dar nu si gazele din Romania care costa enorm 150Lei/100mc. Inselaciunea trebuie demostrata de un grup de specialisti si apoi un proces. Si la lumina sunt foarte multe de spus. Intrebarea este ca toate aceste utilitatii sunt in mana unor multinationale pentru care nu exista legi in Romania, mai mult, statul le protejeaza in dauna consumatorului roman. Altfel cum se explica ca cea mai mare sursa de castig si foarte sigura pentru bugetul de stat a fost instrainata si banii nostrii sunt scosi in afara in loc
sa fie folositi in tara. Infrastructura nu s-a modificat din timpul lui Ceausescu, deci investitii minore ale asa zisilor investitori si castiguri maxime deoarece preturile la utilitati au crescut an de an.Eu cred ca acest scandal se datoreaza vre-unui puternic al zilei care da din coate sa ajunga si el la masa impartelii, caci cu siguranta cateva firmiturii din acest profit gras ajung si in niscai buzunare de tradatori ai neamului. Asa cum s-a intamplat si in alte cazuri, dupa furtuna si indeplinirea unor dorinte ascunse si necunoscute publicului, se lasa linistea. Mi-as dori sa se faca dreptate, dar din pacate dreptatea in Romania au mancat-o cainii iar hotii ne sunt stapani.

Musafir

#3

2016-03-17 15:41

Buna ziua.Factura in sine este un abuz.Nu ai ce sa intelegi din ea,explicatiile sunt halucinante si facute in asa fel incat sa nu pricepi nimic.Deconectari...doua,o data pentru fabuloasa restanta de 30 lei pentru care am platit pena;lizari de 240 lei.Asa este contractul nu-ti convine ramai fara lumina.Ei sunt mari si fac legea.Fiind contractul facut in asa fel n-ai nici un drept.L-ai semnat te-ai ars.Nici justitia nu poate face nimic.Este un contract.Problema este ca nu ai alternativa.Ar fi panourile solare dar sunt scumpe si statul ma obliga sa le platesc celor de la electrica certificatele verzi in loc sa ma ajute pe mine persoana fizica sa devin independent energetic.Ar muri de foame "Baietii destepti" saracii.Inchei aici felicitindu-va de initiativa.Cu respect Camelia Rusu Apostu.

MihaA

#4

2016-03-22 18:31

Nici nu stiu cu ce sa incep, la cate nereguli sunt, la GDF , actual Engie. In orimul rand, pe fiecare factura, este trecut un interval de 3 zile, in care (cica!) poti transmite infexul autocitit. GRESIT! Daca apuci sa suni la nr de telefon alocat transmiterii indexului in  PRIMA ZI a acestui interval stabilit de ENGIE, e bine. Dar daca suni in a doua sau a 3a zi a acetui interval ti se spune ca indexul a fost ...DEJA INREGISTRET. DECE ?! De ce mai scriu ca am un interval de 3 zile??? Si asta nu e tot. In luan ian am uitat sa sun in prima zi , adica pe 28 ian, sa inregisterz indexul la gaze, si, bineinteles, pe 29 ian mi s-a spus ca "a fost inregistrat un index pt acest abonat". Ok. Vine factura pe ian 2016, 32 lei. E bine , zic eu, desi, factura pe luna decembrie 2015 fusese de 480 de lei, desi am fost plecata aproape 3 saptamani din Bucuresti, iar caldura a fost INCHISA!!!! Dar sa revn la factura de 32 de lei pe luna ianuarie a.c. M-am gandit ca a fost facuta regularizarea pt facura aia mare din decembrie. In februarie, sun in prima zi a intrevalui si dau indexul. Vine factura : 768 lei !!!!! Deci ei nu inregistreaza nici un index, asa cum spun la telefon, dar fac regularizare la urmatoarea factura pe care o umfla bine de tot!!! 

Le-am scris pe site-ul lor, le-am explicat ca sunt somera de 3 luni si ca datorita faptului ca ei nu-si respecta regulile proprii, adica daca mi-ai dat termen de 3 zile sa-ti trimit indexul, atunci LASA-MA SA POT TRANSMITE INDEXUL IN TOATE ACESTE 3 ZILE, nu doar in prima zi!!! Le-am atasat poze cu carnetul de somer si suma pe care o primesc drept ajutor de somaj, mi-au raspuns printr-u e-mail in care mi-au trimis un nr de sesizare si astept raspunsul lor. 

Deci in decembrie m-au faturat cu 480 lei pt aprox 2 saptamani, timp in care caldura a fost inchisa din centrala termica de apartament, iar in febriarie ma taxeaza pt GRESEALA LOR, cu 768 de lei odata. 

Este striigator la cer, cum te fura pe fata, fara nici o jena! 

SA SPERAM CA SE VA REZOLVA CEVA CU ACEASTA PETITIE.

 

Va multumim si steptam vesti incurajatoare.

 

Cu bine.


Musafir

#5

2016-05-18 03:40

Astept sa primesc instructiuni cum fac petit8a si sa ajung parte civila in proces.

Musafir

#6

2016-05-18 03:43

Noi avem  doar obligatii......................nici un drept