INTERZICE PRIN LEGE DEFRISAREA PADURILOR ROMANIEI
Am semnat această petiţie pt viitorul României!!! Sunt plecată din ţară şi de fiecare dată când mă întorc în orasul meu natal, Vişeu de Sus, găsesc pădurile tot mai goale, iar camioanele şi vagoanele cu lemne ce pleacă de pe Valea Vaserului sunt tot mai multe! Inconştienţii şi flămânzii de bani ne distrugi ţara, iar noi stăm cu mâinile în sân de frica lor, deoarece au bani, putere şi cunoştiinţe sus-puse în societate. Greşim enorm pt că noi, oamenii de rând suntem mai mulţi şi doar împreună putem tăia răul din rădăcină, aşa cum au tăiat ei pădurile României!!! Români, este timpul să ne trezim!
Re:
Foarte bine punctat! La noi pt a nu deţine bunuri, se fac divorţuri de faţadă, afaceri pe numele fostului partener sau al nepoţilor! Ar trebui verificate neamurile în amănunt şi confiscat tot, înapoiat statului fiecare bănuţ!
hoti ne strica aerul curat jegurile din parlament
Iulius Anca
Copacii aia au fost asezati de Dumnezeu ca sa sustina terenul nu sa-i taie niste nemernici sa distruga padurea ca e usor sa strici un lucru dar sa-l repari mai greu. Pacat de tara asta ca avem otara extraordinar de frumoasa
| This discussion has been closed. |