STATUL ROMAN NU MAI RESPECTA HOTARARILE DEFINITIVE ALE CEDO.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-02-16 22:00

Daniel Ionel Constantin
Autorul acestei petitii

#2 Re: Dumitru Patriciu

2016-02-16 22:03

#Hotararea  CEDO 17034/03,obligatii executate incomplet de 6 ani de catre statul Roman.Vedeti care este diferenta..
In Romania,stat de drept ,democratic si membru al UE.in constitutia Romaniei este prevazut: ARTICOLUL 16
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.
Statul Roman,prin institutiile sale in materie de punere in aplicare a executarii hot.CEDO 17034/03,vreme de 6 ani,nu a dus la indeplinire integral obligatiile prevazute in dispozitivul hot.CEDO,fapt constatat de catre parchet.De 2 ani parchetul nu a dat nici o solutie in cauza,ca autoritate de forta coercitiva a statului Roman,pentru a constrange statul Roman :) sa mi achite soldul final inregistrat in extrasul de cont al trezoreriei operative centrala,banca platitorului MFP..Eu victima,beneficiar al acestor drepturi castigate la CEDO,dupa o lunga procedura de 7 ani,nu mai am unde sa ma adresez in Romania,s a instituit legea tacerii.De 6 ani tot sesizez Guvernul Romaniei,MAE,agent guvernamental pentru CEDO,MFP,MJ,Parlamentul Romaniei,camera de senat a abuzurilor si monitorizari hot.CEDO,Avocatul asa zis al Poporului,Presedintia Romaniei etc,in zadar..Cetateanul nu este pe picior de egalitate cu institutiile statului.Daca oricare dintre cetateni ar fi avut o datorie catre statul Roman,s au la banca si nu achita datoria 3 luni nu 6 ani,ce masuri de executarea ar fi luat statul Roman impotriva cetateanului de rand.Sunt indignat ca in Romania nu se doreste respectarea legislatiei,nu se intervine din punct de vedere legal pentru a se lua masuri de indata si a elimina abuzurile.Se tolereaza incalcarile si se tergiverseaza rezolvarea lor.Nimeni,dar nimeni nu i si asuma responsabilitatile puse in sarcina lor,.Ong-urile care sunt finantate cu bani Europeni,pentru a lupta impotriva abuzurilor si de ai proteja pe cetateni in relatia cu statul Roman,nu s a implicat din punct de vedere legal in rezolvarea aceste cauze.Cauza 17034/03,obligatii executate incomplet,ar trebui sa fie un semnal de alarma in societatea Romaneasca,a nu pune in aplicare executarea unui titlu European,arata ca statul Roman e mai presus de lege.Ong-urile care se fac ca nu vad aceasta problema grava de drept international (international law),denota ca in Romania,nu se mai respecta drepturile omului,cetateanul fiind vulnerabil de a se apara.Tot un criteriu de referinta poate fi si pentru mass media,,cainele de paza al societatii democratice''care are obligatia deontologica sa informeze societatea civila,ca in tara lor hotararile CEDO nu se mai respecta integral.Principiul ,,egalitatii de arme'' ,principiul Dura Lex Sed Lex si principiul celeritatii in Romania din pacate,a incetat sa mai fie aplicate.Asa fiind ma simt nevoit sa nu ma mai supun legilor acestei tai,care nesocoteste fiinta umana ,urmand sa ma adresez ORGANIZATIEI NATIUNILOR UNITE PENTRU DREPTURILE OMULUI, institutie internationala care lupta intradevar pentru respectarea drepturilor omului in lume.Nu uitati ca maine a ti putea fi voi victime al acestui sistem nedrept.

Musafir

2016-02-17 09:21

DIN ACEST ABUZ INTELEG CA LEGEA EXISTA DOAR PTR. CEI DE LA PUTEREA COMUNISTA IN CARE TRAIM DE CE STATUL ROMAN DACA A PRELUAT SEDIILE ANTENEI 3 SA IA CHIRIE ASA CUM IOHANIS IA CHIRIE PTR. CASA CARE A PIERDUT-O IN INSTANTA DUPA CE UN COMPLET DE JUDECATA A DECIS CA A FOST LUATA ILEGAL DAR EL ESTE IOHANIS ADICA DUMNEZEU PE PAMANT PANA CAND ROMANII IL VOR MAI SUPORTA CU CLICA LUI IMPUSA !!!

Musafir

2016-02-18 07:49

Fă și-o petiție prin care să ceri PMB înlocuirea liniei 46 a RATB cu linie de troleibuz,petiție prin care să strângi minim 47 de semnături.

Musafir

#5 Re:

2016-02-18 09:25

#4: -  

am sa fac o petitie pentru oameni prosti,o sa strang foarte multe semnaturi,dar pe mine nu ma intereseaza asta.

Musafir

2016-02-18 16:46

STATUL ROMAN - IN SOLIDAR CU RESPETIV PERSOANELE RASPUN ZATOARE ANGAJATE IN INSTITUTIILE SALE SA FIE AMENDATE - OBLIGATE PENTRU NEPUNEREA IN APLICARE A UNEI PRONUNTARI JUDECATORESTI CU CONTRAVALOAREA INTEGRALA A BUNULUI IN CAUZA + DAUNE PENTRU LIPSA DE FOLOSINTA A BUNULUII PE TOATA PERIOADA CARE A CURS DE LA PRONUNTARE ,

Musafir

2016-02-19 08:52

ABUZUL NU ESTE NUMAI PT TRUST MEDIA ,CI IN PRIMUL RAND ESTE IMPOTRIVA ROMANILOR ,NI SE IA DREPTUL LA DEMOCRATIE ,DREPTUL DE A STI ADEVARUL, IAR CEI DE LA ANAF SANT MAI CEAUSISTI SI MAI STALINISTI DUPA FELUL IN CARE AU ACTIONAT ....

Musafir

2016-02-23 06:13

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt un simplu cetatean si pentru ca avand mai mult decat un singur neuron cu care sa gandesc,am constatat si eu ca astfel se intampla lucrurile in tara asta a noastra ,acum dupa 26 de ani de la revolutia in care am sperat cu totii si ca statul comunist de atunci s-a transformat intr-un stat mafiot,unde legea nu mai inseamna nimic,unde cetatenii simpli sunt vulnerabili!