Valoarea unica a punctului de pensie 45% din salariu mediu brut
DOAMNE-AJUTA !
SI CE-I MAI GRAV SI MAI GRAV E CA ACESTE CAPUSE DE CASE DE PENSII -LOCALE. JUDETENE SI NATIONALA - PLINE DE IMPOSTORI EXISTA PT. CA EXISTA PENSIONARII SI MENIREA LOR ESTE SA-I SUSTINA, DAR TALHARII IO SUNTEAZA, OBSTRUCTIONEAZA SI-I TALHARESC CHIAR.
CAND O SA-I VISINEASCA SI PE ASTIA CINEVA, LE DAI O PAINE,CHIAR COZONAC SI NEMERNICII TE INJUNGHIE TALHARESTE PE LA SPATE.
CAT II MAI RABDAM PE ACESTE COZI DE TOPOR ?
Nu stiu la cine sa ma adresez , sa-mi recalculeze din nou pensia , intrucit colegi cu studii medii , care in timpul activitatii aveau salariu considerabil mai mic decit mine , acum au pensia mai mare decit mine. Daca ma poate cineva ajuta , ii multumesc din suflet !
Sa le fie rusine celor care si-au facut pensii speciale, care nu reprezinta contributia lor la sistemul de pensii .Ei ne fura banii pe care noi i-am depus intr-o viata de om,necesari pentru a avea liniste la batranete!Sa-si cumpere din acesti bani lumanari
pentru ei si famiile lor!
Daca nu fac eforturi sa se respecte pe ei ca oameni, niciodata nu vor fi respectati de semenii lor... Sunt niste monstrii cu fata umana care traiesc printre noi!
Pentru ca am o pensie foarte mica comparativ cu cat am lucrat 35 de ani si relativ la munca depusa de inginer de calculatoare, cercetator, cadru didactic universitar. Este jaf ce s-a facut , unii s-au infruptat din buget peste masura ne-au furat si ne-au saracit. Sa devina ei saracii Romaniei cei care n-au furat ,nu pensionarii care au muncit din greu si nu au furat.
SI-AU BATUT JOC DE NOI DESTUL AJUNGE
Punctul de pensie trebuie sa fie 45% din salariu mediu brut CONFORM legii : Legea 19 /2000 si Legea 63/2010.
Art. 80. - (1) Valoarea unui punct de pensie reprezintă cel puţin 45% din salariul mediu brut lunar pe economie, prognozat pentru anul respectiv, şi se aprobă prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat.
SA NI SE DEIE TOTI BANII PE CARE NU I-AM PRIMIT SI PRIN CARE AM FOST PAGUBITI DE GUVERNANTI CARE NE-AU JEFUIT INCEPAND CU ANUL 2000
| This discussion has been closed. |