Valoarea unica a punctului de pensie 45% din salariu mediu brut
2.Nu înțeleg de ce mai plătim încă o dată impozit pentru acești bani. Am plătit o data din salariu.
În cel mai rău caz sa se impoziteze de la 2000 de lei în sus.Să fie impozitul mai mic nu 16 %, sau să fie un 5 % și eventual crescător la cei cu pensii mari.
3.CAS la fel aceeași poveste.
Pensia este un drept al nostru.De ce se tot umblă cu tăieri? De ce nu se aplică legea?
Vrem valoarea unică a punctului de pensie de 45% din salariul mediu brut.
PENTRU CA M-AM SATURAT SA AUD DE PENSIILE NESIMTITE SI NEMUNCITE ALE ATATOR PRIVILEGIATI PT. CARE SE GASESC BANI! PENTRU OAMENII DE RAND NU SE GASESC NICIODATA !!!
Este necesară creşterea punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie pentru că, este anormal ca pensia medie să fie mai mică decât salariul minim pe economie, iar pensile mici sunt inumane. Trebuie o nouă lege a pensiilor, deoarece s-au creat diferenţe mari între pensii în funcţie de anul în care ai ieşit la pensie. Exemplu: cei pensionaţi în 2011-2013 au primit în plus o corecţie de 1, 17, iar începând cu 2014 indicele a scăzut la 1,06, e firesc să apară diferenţe mari. Trebuie cît mai mulţi să ne spunem nemulţumirile, pentru a ne obţinem drepturile.
Sunt de parere ca ar trebui revizuita putin ortografia acestei petitii. Sunt cateva greseli de ortografie pe aici.
Auzi nene, o petitie nu este o teza de doctorat ... daca nu vrei sa ne ajuti cu semnatura ta, atunci nici nu ne critica ... fiindca "destepti" ca tine, se gasesc pe oriunde ...
Vizitati pagina de pe facebook drepturi furate pensionarilor ,spuneti-va parerea veniti cu soluti pentru a ne castiga drepturile este inadmisibil ca noi cei care am muncit din greu in aceasta tara sa avem un calcul al pensilor prin care esti condamnat direct la saraciie in timp ce anumite categori socioprofesionale sa primeasca pensii speciale pe motiv ca a fost ,politist,militar,parlamentar,consul,diplomat,lucratori din parlament,curte de contiri ,justitie e.t.c .de ex fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu conform acestor legi pentru pensii speciale beneficiaza de trei pensii ,pensia de drept cea conform legea 263/2010 si care este de 2300 lei ,indemnizatie de fost presedinte care este de 80% din actualul salariu al presedintelui Romaniei si pensie de parlamentar eu cred ca singura pensie pe care o merita este cea de drept si care este in cuantum de 2300 lei avind in vedere ca legea 263/2010 a fost conceputa si promulgata de d-l Emil Boc si fostul presedinte Traian Basescu .
Doar 578 de semnături?!!
Cred că ne merităm soarta de pensionari cu pensii mici! Nu am nimic cu femeia care i-a fost luat copilul de statul canadian, dar pentru acea petitţie sunt 28000 de semnături !!!! iar pentru această petiţie de mărire a punctului de pensie sunt doar 578 de semnături!!!! DE CE SE ÎNTÂMPLĂ AŞA CEVA???
Consider ca a sosit momentul sa intelegem ca legile trebuiesc respectate atat in litera cat si in spiritul lor.
Nerespectarea legilor inseamna anarhie.
Fara lege nu se poate discuta la modul limpede de DEMOCRATIE.
In conditiile in care nu se respecta legile ce rost mai are efortul societati de a plati institutii care sa elaboreze legi si institutii care sa le aplice si sa urmareasca indeplinirea lor.
Pensionari de azi sunt cei care au preluat,au pastrat si au dezvoltat atat cat s-a putut intreaga avutie a acestei tari si pentru aceasta au dreptul la respect si consideratie din partea tuturor.
pensiile sunt rusinos de mici, bani pentru alesi s-au gasit.rusine!!!!!!
| This discussion has been closed. |