ÎMPOTRIVA STRĂMUTĂRII REFUGIAŢILOR ŞI MIGRANŢILOR ÎN ROMÂNIA

ÎMPOTRIVA STRĂMUTĂRII REFUGIAŢILOR ŞI MIGRANŢILOR ÎN ROMÂNIA / Anunțuri / Vrem REPREZENTATIVITATE în Administraţia Publică Locală prin alegeri în DOUĂ TURURI DE SCRUTIN! / Comentarii


Musafir

#1

2016-01-23 14:02

Domnului Presedinte Iohannis, tara noastra e la pamant, avem un munte de probleme care asteapta sa fie rezolvate, credeti ca problema imigrantilor este cea mai arzatoare, in momentul de fata??? Cei care au deschis poarta larg pentru acestia , e cazul sa-si asume alegerea! Nu trebuie sa ai studii politice , demografice sau psihologice sa vezi ca de fapt vor vrea sa vina toti! Mai corect ar fi sa apelati romanii care sunt plecati din tara din cauza lipsei de munca , si atunci vom rezolva problemele impreuna! Acesti imigranti nu se vor acomoda legilor , obiceiurilor si vietii de la noi! Ar trebui sa fiti mandru ca sunteti la conducerea unei tari minunate ca Romania si sa nu va sufle nimeni in ciorba!

Musafir

#2

2016-01-23 15:15

Articolul 3 alineatul 4 scrie ca...... pe teritoriul statului roman nu pot fi strămutate sau colonizate populatii străine.Cumva am ajuns sclavii UE si ne dicteaza x si y ce sa facem la noi in tara sau cum?!



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...