Recalculare preţ taxă salubritate pentru Municipiul Oneşti

Musafir

2016-01-20 05:19

Ar trebui studiat si modul de calcul pentru intreprinzatori, pfa . cabinete medicale , de avocatura , notariat etc.
Si aici se fac discriminari.

Musafir

2016-01-21 14:41

pentru ca in primul rand acum e mai mare mizerie in incinte deoarece doar trei containare nu ajunc ia cinci blocuri avand in vedere ca unele sunt blocuri cu zece etaje Si in al doilea rand nu sunt deacord sa se plateasca pe cap de familie suma mi se pare foarte mare .E hotie la drumul mare .Ei vor sa fie ca celelalte tari europene dar in primul rand trebuie sa faca amenajarile cum trebuie si apoi sa ceara bani .Noi vom plati mai mult pe FOCARUL DE INFECTII

Musafir

2016-01-25 10:56

trebuie sa se rezolve aceasta problema ce ne afecteaza pe toti cetatenii municipiului Onesti! e inadmisibil asa pret mare pt utilitati!

Musafir

2016-02-11 14:34

Logic ca dorim ca aceste taxe de salubritate sa fie la un nivel decent, suportabil pentru toata lumea. Dar la noi in Onesti, CLASA POLITICA (il scot aici din context pe d-nul Neghina), stie doar sa-si traga foloase si sa ne prosteasca cu tot felul de MINCIUNI. Cata PROSTIE a putut sa existe la acesti "POLITICIENI", care NU AU FACUT NIMIC PENTRU ATRAGEREA DE NOI INVESTITORI, SI AU REUSIT SA INVESTEASCA BANII ONESTENILOR IN CENTRALE DE CARTIER SI PANSELUTE. Felicit pe d-nul Neghina pentru initiativa, sper impreuna cu ceilalti demnatari sa aducem pretul taxei de salubritate la VALOAREA MINIMA POSIBILA.

Musafir

2016-03-14 14:32

AM SEMNAT ACEASTA PETITIE IN SPERANTA CA PAREREA NOASTRA VA FI LUATA IN CONSIDERATIE MACAR DE ACEASTA DATA !

Musafir

2016-09-02 10:35

un onestean

In tara noastra stim ca totul este politic si aservit. Cei cu bani si relatii ii jumulesc pe ceilalti. Asa si cu ROMPRESTUL, a devenit Capusa judetului, sugand taxele de la persoane fizice si societati, cotizand la randul lor la partidul care ii sustin. Oare de ce nu a fost impus Romprestul in toata tara ? Normal ar fi sa avem si alta optiune, ca la telefon, cablu, energie, etc. In acest caz ne -am trezit cu Romprestul IMPUS. Oare CONSILIUL CONCURENTEI ar trebui, sau nu, sa spuna ceva ? In cazul acesta, cred ca putem pune egal intre Romprest, care ecologizeaza  si Bechtel, care ne-au asfaltat Romania. Ar fi multe de spus, dar sentimentul de neputinta, te face sa o iei pe aratura. Nu-i intereseaza pe politicieni soarta oamenilor de rand, decat la alegeri, cand ne mint cat mai convingator, iar noi ii credem, sau la stransul taxelor.

Sa ne tina bunul Dumnezeu sanatosi, sa putem plati taxele, impozitele si sa le dam votul politicienilor flamanzi.