România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Copii orfani
Dacă vor să dea spre adopție copii famiilor norvegiene,de ce nu le dau copii orfani? Numai Hitler mai făcea la fel..... Bravo democrației din Norvegia.... Sper că o astfel de democrație să nu fie implementată în România.
... Și în România familia are drepturi iar statul trebuie să le apere, oriunde s-ar afla aceasta!
Am semnat această petiție pt că sunt revoltat de ceea ce am văzut la Sinteza Zilei în ultimele zile.Am urmărit cu mare interes emisiunea D-lui Mihai Gâdea și nu îmi vine să cred ce se întâmplă cu această familie.E "Noaptea Minții"!Nu pot să cred că într-un stat ca Norvegia se poate întâmpla așa ceva.Am înțeles că mai sunt și alte familii în această situație.Nu știu dacă toate aceste familii sunt din afara Norvegiei pt că dacă e așa atunci ceva nu e în regulă.Pe mine mă pune pe gânduri și mă face să mă întreb dacă nu cumva statul Norvegian ia acești copii din familii de străini stabilite acolo în urma acuzării părinților că maltratează copii,că îi abuzează, că nu le oferă toată dragostea și tot ce au nevoie pt a trăi normal pt ca mai apoi să-i ducă în orfelinate pt a fi dați unor familii norvegiene care nu pot avea copii și care nu au de unde să înfieze. E o simplă teorie în urma a ceea ce am văzut.Eu nu am copii dar înțeleg drama acestor familii și sunt alături de ei.Sper ca familia Bodnariu să se reîntregească cât mai repede.
Vă mulțumesc Antena 3 pt tot ceea ce faceți!
ce fac politicienii nostrii dragi de la cel mai mic pana la onorabilul presedinte care sunt platiti de acest popor ?..stiu doar sa isi dea cat mai multe privilegii favoruri bogatii si bani si sa se uite nepasatori cum ni se fura ce avem mai de pret vlastarele acestei tari si viitorul ei?
Un stat plin de "democratie" cu practici, mentalitati si apucaturi naziste(fasciste). Apogeul cretinismului.
| This discussion has been closed. |