România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
petruca sunt tata de copiisi bbunic. pentuca cred ca adevarata fericire a orcarui copil nu o poti regasi decat alaturi de parintii care te-au nascut si alaturi de fratii cu care ai copilarit. nu exista niciun argument care sa justifice abuzul asa ziselor autoritatir de protectie acopilului din norvegia. oare ce fel de rege are aceasta tara care poate tolera sub conducerea lui astfel de abuzui? RUSINE ! RUSINE ! RUSINE !
Norvegienii sunt urmasii Vichingilor un popor dur fara dragoste materna, si ajutand familiile norvegiene sa nu mai faca copii ci sa-i aibe facuti de gata...........
E multa nedreptate in lume, de ce ne facem rau, de ce se cred atotputernici? Opriti suferinta, chinul acestor parinti, copii marcati pe viata!
va rog din tot sufletu sa lasati copii sa creasca alaturi de parintii caci nu cred ca ecxista alcineva mai potrivit decat parinti care ati pot da o educatie plina de dragoste si credinta
Reacția copiilor spune totul,spune că este un abuz grosolan aplicat de niște brute!!!!
Dumnezeu sa-i cerceteze pe toti cei care au determinat si au actionat, neavand nici macar dragoste fireasca !
Ne rugam fierbinte Domnului Dumnezeu ca aceasta familie sa se reuneasca, cat mai degraba !
Revoltator ceea ce i se intampla fam. Bodnariu.
Sunt mama si nu cred ca exista cineva pe lumea asta care ar sti mai bine decat mine cum sa-mi cresc fata. Copiii au nevoie de dragostea parintilor lor, copiii au suflet si inima, nu-s roboti ai statului. Ma gandesc tot timpul la familia Bodnariu si nu-mi pot imagina viata lor fara cei cinci copii.
Suntem alaturi de voi!
Din solidaritate cu aceasta familie abuzata de autoritatile norvrgiene
Dorim sa ne ridicam impotriva abuzului de orice fel, in cazul copiilor furati de la parinti, prin arestul parintilor si toata gama de mijloace represive, probabil ca e vorba de o evocare a trecutului vikingilor de pradatori si navalitori? Cu tot respectul pt istorie cu partile ei devenite simbol, bune si rele, de data aceasta am dori sa nu cunoastem latura mai putin onoranta a caracterului de pradator, spre avantajul reputatiei norvegienilor ca si natiune....Aceste scursori inumane care practica rapirea copiilor de langa parintii lor merita oprobiul public....discriminarea si sadismul nu mai trebuie tolerate, ci ele trebuie sa stea la lada de gunoi a istoriei!
| This discussion has been closed. |