România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Copii rapiti de legislatia norvegiana
Familiile norvegiene care adopta copiii luati cu forta de la alti parinti (parinti care respecta statutul de parinte si drepturile copilului) ar trebui mai intai sa demonstreze ca au facut tot ce este omeneste, medical, religios posibil ca sa aiba proprii lor copii, cu ADN-ul crespunzator lor ca parinti. Nu mi se pare corect sa iei un copil sanatos, gata crescut, educat, fara sa treci prin emotiile celor 9 luni de sarcina in asteptarea unui copil sanatos, fara emotiile si stresul primelor raceli, a noptilor nedormite, fara a depune un efort considerabil pentru a-l creste si educa indiferent de varsta pe care o are copilul.
Este revoltator sa destrami o familie. Este ingrozitor sa desparti fratii si surorile si sa le dai o alta identitate.
Daca peste ani se intalneste fratele cu sora, ei nu stiu ca sunt frati si se intampla o nenorocire?
parintii sa inteleaga ca nu-i normala corectia corporala si......... nici indoctrinarea religioasa oricare ar fi ea.
Eu am avut parte de insistenta unor persoane penticostale........ in a ma convinge sa trec la religia lor !
Romania , intelege, ca doar convingand verbal copiii vei obtine persoane netrautizate psihic !!!
copii inapoi familiei
Ar fi putut pati oricine ce-au patit ei, si daca mi-e mi s-ar fi intamplat asa ceva, m-as bucura sa stiu ca nu sunt singur.
Ne atrag la ei cu o oferta tentanta [alocatii mari si alte beneficii] ca mai apoi sa ne fure copii
Am o mare dilema ????de ce nu ia copii mulsumanilor ?????pai....ASTEA asi pun centura si le arunca parlamentul in aer----le este frica....Ce a spus frunda la antena in seara asta ????
singura cale mai ramine sa plateasca familia un...RUS...sa le fure copii ??????
Ce aberatie !!!!!!!.
| This discussion has been closed. |