Eliminarea din finala Xfactor a antiromanului Andrei Ionita


Musafir

#1

2015-12-20 16:53

Nu mi se pare normal ca un individ care a participat, fatis, la actiuni antiromanesti sa joace un teatru de prost gust si sa continue patcursul la X Factor ROMANIA !!! Interpretarea sa de vineri, 18 decembrie 2015 s celebrei piese 'Acolo este tara mea" din repertoriul reputatului artist Tudor Gheorghe a fost vadit denaturata astfel ca in locul versului "Si neamul meu cel romanesc" a cantat "Meleagul meu cel stramosesc". Pe cine pacaleste acest "Cușmã" ? Daca pe cei 3 celebri jurati i-a pacalit cu noi nu ii merge !
ALEX

#2 Re:

2015-12-20 16:55

#1: -  

 Asa este. Perfect adevarat


Musafir

#3

2015-12-20 19:50

Nu am nimic cu maghiari din Romănia dar sunt Dușmanul declarat al șovinilor și al scursurilor care vor să ne dezbine ca nație.
Trebue să înțeleagă și ei că dacă pleacă aurul din țară e și aurul lor ,că dacă pleacă pădurile din țară vor suferi și copii colilor lor !
NSPNTJ

#4 Răbdare și îngăduință

2015-12-22 17:53

   1. Este un precept foarte interesant al lui celebrului Buda într-un fel precursor al creștinismului!

   2. Noi românii deși foarte dezghețați la "mansardă" suntem foarte superficiali deseori și ne păcălesc ușor unii zvonaci foarte abili, versați,etc. Câte țepe am luat noi în 26 de ani. Pe lângă faptul că nu ne învățăm minte, nu recunoaștem și mai mult suntem foarte orgolioși și ne dăm deștepți față de alții care au suportat un proces diabolic de deznaționalizare, manipulare,etc.

   3. Talentul pe care ați "tăbărât" a avut curajul să recunoască public rătăcirea foarte gravă și a cerut scuze! Mai mult, piesa lui cu refrenul din celebrul "Cântă cucu bată-l vina" are un mesaj profund dar în nici un caz antiromânesc, din contră! Deja a fost accesată de peste două milioane de persoane ceea ce este o performanță! Pentru ascutarea ei și a dialogului cu juriul, dar și pentru reflecție click aici!


Musafir

#5

2015-12-22 21:30

E foarte rușinos,un roman de-al nostru,să ceara autonomie ținutului secuiești,instiga la rasim și ură