semafor DN2 zona Cocorilor

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția semafor DN2 zona Cocorilor

Musafir

2015-11-17 18:59

Cati copii trebui sa moara pentru un amarat de semafor ?

Musafir

2015-11-17 19:11

Având in vedere numărul mare de accidente soldate cu victime in zona Cocorilor, de-a lungul timpului, s-au depus numeroase sesizări pentru realizarea de marcaje pietonale vizibile si a unor semne de circulație, la Primaria Orașului Voluntari. S-a procedat la un raspuns in termenul legal la aceste sesizări??? Exista constituita la nivelul Primăriei Orașului Voluntari reprezentata prin primar, o Comisie de Circulație cu abilitați de aprobare a realizarii semnelor de circulație? S-au toate acestea de mai sus exista si s-au "împotmolit" la licitația societăților de profil???Exista la acest moment o culpa, culpa morala care ar trebui reținuta in salicină Autorității publice locale. Trăim in aceeași Românie "a lucrului bine facut", a indolentei autorităților publice locale ... dar din păcate, toate acestea se soldeaza cu pierderea unor suflete nevinovate. Condoleanțe familiei.

Musafir

2015-11-17 19:49

Este nevoie de semafor si in zona gheata si metro. Si in aceste zone sau intamplat multe accidente. Multumim!

Musafir

2015-11-17 19:51

Bună seara,motivul este unul singur,pentru ca și eu sunt mamă.

Musafir

2015-11-17 20:04

Deoarece o cunosc pe mama fetiței lovită pe trecerea de pietoni și îi împărtășesc durerea. Nimeni nu trebuie sa treacă prin așa ceva din cauza unor incompetenți! !!

Musafir

#31 Re:

2015-11-17 20:07

#28: -  

In zona metro este semafor dar functioneaza si nu ...

Musafir

2015-11-17 20:18

Inafara de semafor ar trebui macar inca doua becuri pentru a fi luminata trecerea cat mai bine pe timp de noapte sant sofer si credetima ca in multe orase din romania s-a aplicat metoda pe care am spuso nu mai vorbim de tarile civilizate
Mihai

2015-11-17 20:38

Va asteptam pe toti Sambata 21.11.2015 ora 12:00 in fata primariei pentru ai cere socoteala primarului si sefului politiei Voluntari pentru aces suflet nevinovat. Daca nu vom iesi cu totii ne vor da ignored ca si pana acum. Dumnezeu sa o ierte pe Alinuta

Musafir

2015-11-17 20:42

Sant de acord cu instalarea unui semafor pt evitarea altor accidente,pt siguranta copiilor nostrii.Este o zona foarte periculoasa (foarte traficata).

Musafir

2015-11-17 20:45

Am semnat ca si eu am un copil.cunosc familia fetitei dumnezeu sa i ajute sa treaca peste aceasta mare pierdere.dumezeu s o odihneasca in pace

Musafir

2015-11-17 20:50

In Anglia sunt semafoare la toate trecerile de pietoni ! VOI DE CE NU PUTETI PUNE LA FIECARE SCOALA MACAR ? !!! ROMANIA !!! DAIA NE VORBESC TOTI DE RAU, DAIA FUGE LUMEA DIN ROMANIA !!! SA DISTRUS TARA !!!
diana ionita

#37 Re:

2015-11-17 20:58

#33: Mihai -  

Mihai cum am mai spus nu primarul este vinovat nu primaria .oameni buni cereri s.au facut de primarie catre cei de la cnadnr. CNADNR.UL NU DA ACCEPTUL PRIMARIEI SAU MAI BINE ZIS NU ACCEPTA CEREREA PRIMARIEI DE A SE PUNE SEMAFOR ACOLO . 

Musafir

2015-11-17 22:43

Poate o pasarelă  ar fi mai utilă !?!

Musafir

2015-11-17 23:53

Am semnat aceasta petitie sa nu mai moara niciun copil

Musafir

2015-11-18 06:49

Pt ca oameni sunt foarte grabiti, ingandurati si foarte neatenti la tot ce misca in jurul lor.

Musafir

2015-11-18 07:25

Au murit prea multi-copii,adulti,batrani.O matusa a murit aici lovita de microbuz.Sper sa se faca ceva.Avem semafor la METRO,probabil trebuia.

Musafir

2015-11-18 08:43

Bună ziua ,
Nu numai la cocorilor trebuie semafor ci și la Gheață(primărie),este aceeași situație...accidente,ambuteiaje etc

Musafir

2015-11-18 08:47

Cate suflete mai trebuie sa piara pentru un blestemat de SEMAFOR????

Musafir

2015-11-18 10:06

DE CE INTAI TREBUIE SA MOARA CINEVA DUPA CARE SE IAU MASURI.IN TARA ASTA NU POATE FI INVERS NICIODATA?????

Musafir

2015-11-18 11:26

Pentru siguranța mamei mele, a întregii mele familii si pentru siguranța tuturor cunoscuților care locuiesc aici. Sper ca dl primar sa se sesizeze si sa facă lucruri care sunt absolut necesare , pe vremea mea erau copii puși de serviciu ca sa i ajute pe ceilalți sa treacă strada, acum nu se face altceva decât sa i plimbe pe locuitori pe la mănăstiri, ce facem acum mergem la Arsenie Boca sa plângem moartea unei copile? Căci pe acolo sunt banii Dvs, stimați locuitori ai Voluntariului !
sofer

#46 accident

2015-11-18 13:47

sunt de acord cu semafor . Dar , exista un dar, toti sau majoritatea elevilor alearga pe trecere , degeaba opresc eu vine cel dupa banda 2 sau ma loveste cel din spate si tot se intampla accidente . La fel cand se trece pe la colt de strada nu mai treceti frate prin spatele masini ,adica lipiti din bara din spate, poti sa fi foarte usor accidentat  .Cand va face un sofer semn sa treceti treci om plm prin fata masinii

vir

#47 adolescenti inconstienti

2015-11-18 13:51

acum 2 zile am trecut cu masina prin zona respectiva , niste copii alergau ca bezmetici , glume .etc si unu dintre copii a cazut in fata masinii mele  am pus frana imediat , cel din spate a tras stanga ca sa nu intra in mine . Aici ar trebui educati si copii  sa nu mai alerge pe trecere sau pe langa bordura .

Musafir

2015-11-18 15:08

Am un copil de clasa a-5-a, care traversează ZILNIC pe la trecerea de pietoni, de la Niro. Oricând se poate întâmplă o nenorocire cu copilul meu si cu alții ca el! Trebuie să luăm atitudine, nu să așteptăm să se întâmple mai multe nenorociri, ca să acționăm! Faceți ceva domnilor de la primărie,pentru copiii orașului!!! NU asteptati să mai moară și alți oameni!!!
Mihai

#49 Re: Re:

2015-11-18 15:33

#37: diana ionita - Re:  

Asa este. CNADNR-ul nu a dat acceptul primariei.

Dar PRIMARIA (cu suflet de mama pentru locuitorii orasului Voluntari) are in subordine Politia Locala. Daca PRIMARULUI ii pasa cu adevarat de noi, dadea ordin ca pe timpul scolii, un agent al politiei locale, sa stea de dimineata pana seara la trecerea respectiva de pietoni.

Musafir

2015-11-18 16:10

Oare de ce trebuie sa moara cineva ca ulterior sa ne trezim?