Realocarea banilor catedralei Mântuirii Neamului către spitale

Musafir

2015-11-13 19:27

pentru ca sora mea murit DIN cauza unui sistem medical inexistent. a fost" omorita " cu stiinta, ....cu zile; saracia proprie si mizeria spitalului i-au fost handicapul.

Musafir

2015-11-13 19:32

Am trimis la cca 20 persoane

Musafir

#53 Re:

2015-11-14 17:02

#21: -  

Spitalul  ca spitalul dar de cladirile vechi cu bulina rosie din Bucuresti ,care sunt de un nreal pericol ,si in vremuri normale ,,dar daca vva veni un cutremur ,,Ce faceti mai aveti timp sa va ascundeti in catedrala lu daniel ciobotea ,,Desigur ca nu ,,Sau un alt exemplu ,,bucurestenii se plang ca ;;li se vor inchide caldura si apa calda ,,,ca  sunt  ,,,unii  consumatori ,,rau platnici  ,,Dar  sunt saigur ca   de dat la biserica ,,au de unde sa dea ,,Propun ca acesti bani  de la construirea  megalomaniei lui daniel  sa se refaca toate retelle de   apa termoficare di Bucuresti ,,Si ar mai fi o ,,sursa ,,daca i se confisca toti banii lui oprescu si toata gasca de hoti ,,inchipuiti-va Oameni buni ,,cate lucruri ,utile ptr ,bietii romani,  se vor putea face ,,NU??? 

Musafir

#54 Re:

2015-11-14 17:06

#35: -  

DA,,PRIETENE,,, ASA ESTE  ,UN POPOR NE EDUCAT ESTE FOARTE USOR DE MANEVRAT ,,DAR POATE ASTA DORESTE   ,,,daniel   ciubota,,,

Baspunar
Musafir

#55 Biserica ortodoxă nu mai trebuie subvenționată de statul roman.

2015-11-14 20:59

Biserica ortodoxă nu mai trebuie subvenționată de statul roman. Cu toate criticile statul acordă sume imense cu predilecție BOR - cea mai bogată instituție din România. Oficial, majoritatea preoților au salariul minim. Cu toate acestea averile preoților sunt considerabile, au case luxoase, autoturisme, obțin constant venituri nedeclarate fiscului (deci ar putea fi urmăriți penal pentru evaziune fiscală). În România, în ultimii 20 de ani, s-a inaugurat o biserică ortodoxă la fiecare 5 zile. Preoții au ajuns să depășească 70 de mii. Vor beneficia și de pensii, de și contribuția lor la bugetul de stat este minimală. Studiază pe banii statului și apoi trăiesc o viață întreagă pe banii statului și ai milioanelor de cetățeni români.

Musafir

2015-11-15 07:05

lumea e bolnava fizic, mai mult decat psihic, oricat de ciudat ar parea...si nu am incredere ca biserica ortodoxa contribuie la vindecarea psihica, un om sanatos fizic este mai puternic, munceste si nu se tampeste

Musafir

2015-11-15 09:31

Am semnat aceasta petitie deoarece biserica iroseste banii care am putea sa ii folosim pentru spitale si salvarea vietilor..

Musafir

2015-11-16 15:39

#colectiv

Musafir

2015-11-16 20:38

Pentru ca in tara asta sunt lucruri importante de pus la punct....sanatate,invatamant, infrastructura...Am ajuns sa avem mai multe biserici ca scoli.....Rusinea noastra ca ne complacem....
Cristian Zoicaş

#60 Re: Re: Ipocrizie

2015-11-25 03:36

#43: maria 7 - Re: Ipocrizie 

Da, e foarte bine!

Maricica Săftoiu

#61 Re: Re:

2015-11-28 13:23

#50: Elena - Re:  

Cucoană, dacă am mâncat un i nu înseamnă că nu știu Limba Română, da?? Matale în schimb ești tare săracă cu duhul, dacă iei apărarea oligofrenilor agramați de pe aici care urlă împotriva Sfintei Instituții ale Bisericii Ortodoxe. Bine că apărați și bociți niște haimanale care grohăie și beau ca porcii prin cluburi infecte, apoi aveți închipuiri cu popi corupți, nebuni dezgustători ce sunteți. Noroc că nu aveți drept de opinie, aici ai dreptate, sunteți prea proşti pentru o țară europeană!!!