Il vrem pe Ponta înapoi!
Îl vrem pe Ponta înapoi !
De ce a plecat Victor Ponta ?! Pentru ca, din pacate, nu e un Alexandru Lapusneanul ; ("Daca voi nu ma vreti, eu va vreau ! "); Si acel Alexandru Lapusneanul gasise un Motoc cu care le-a închis gura "prostimii" dându-le capul celui din urma . "Prostimea" noastra de astazi , nu pot vedea ei însisi capete de Motoc, li s-au desemnat unele capete de catre hotii, tradatorii si vânzatorii de tara.
"DESTUL ATI MULS LAPTELE TARII, DAR A VENIT VREMEA SA VA MULG SI EU PRE VOI !"
CAPUL LUI MOTOC VREM ! CAPUL LUI MOTOC VREM!
Re:
Lăsați ... este un lucru bun ca a semnalizat greseala , cei ce l-au dat jos pe Ponta se folosesc de orice.
Cel putin sa ies din umbra majoritatii, a celor care au iesit în strada !
Si maximum în vederea unui posibil retur al lui Victor Ponta in fruntea tarii (la presedintia tarii chiar) .
PS. Nu sunt inregimentat politic. Am fost simpatizant al PNL(începând cu 1993) pana in ianuarie 2015. Am 65 de ani.
Guvernarea Ponta a fost cea mai buna de dupa 1990.
Victor PONTA : Singurul cu bube mici unde sunt oameni cu bube mari.
Dormiti pe voi!! De aceea spalati cururile la bosorogi in alta tara!! Treziti-va!!
Re: Re:
In primul rand invata sa scrii corect romaneste inainte sa ne prezinti visele matale. In al doilea rand ponta mai are de primit o LECTIE DURA...la dusuri la jilava. Pana sa ajunga sa respecte legile sa plateasca mai intai pentru toate nelegiuirile pe care le a facut.
Sa ne fereasca Dumnezeu de cei ca voi, spalati pe creier din nastere. Ponta in sus ponta in jos si nu aveti ce sa le puneti la copii pe masa. O sa va blesteme generatiile viitoare. "Î-l" nici nu ati observat ce petitie semnati orbilor. Tara asta isi merita soarta!
Slugi suntem pe pamanturi departate datorita voua spagari si tradatori de neam
vai ş-amar
Acest articol are greşeli gramaticale din belşug... e limpede ce fel de oameni îl vor pe Ponta înapoi.
Puneti drau mana si luati-l acasa la voi.
Hooooooooooooooooooo.
Ii doresc 10 ani la racoare!
| This discussion has been closed. |