Il vrem pe Ponta înapoi!
Și eu îl vreau!
Eu îl vreau la mine la Târgoviște, aici în spate, la unitatea militară...
Inca din titlu vezi cu ce somitati ai de-a face :D
Uite, vezi de ce cerem cu totii sa se aloce mai multi bani la educatie? Poate pe viitor publicul A3 va sti sa scrie corect gramatical titlul unei petitii...Vai de capul vostru, v-a adus Gadea la stadiul de oameni ai pesterii! :))
Ceea ce ei au distrus Ponta a reparat! Pe timpul lui Base s-au inchis Spitale din vina lor nu avem suficiente spitale si personal.Pacta ca lumea arunca cu kkt in cineva care a facut ceva! CEA MAI MARE GRESEALA A FOST SA ALEGETI UN PRESEDINTE TACUT,NEINSEMNAT CARE NU FACE NIMIK PT TARA! :) IOHANNIS cel de nimik
sa vina Ponta
O mare de oameni fara ocupatie au facut cea mai mare greșeală si au cerut demisia unui adevărat om, care lupta pentru România. A dat dovadă de demnitate si a renuntat la funcție insa cei care trebuiau sa cedeze stau in fotoliile lor si zambesc pe sub mustăți. ..Imi e rușine de tara in care trăiesc pentru ca unii tineri au ajuns sa fie manipulati de corupție
Re:
Un om drept cu 17 capete de acuzare in dosare de coruptie. Adio imunitate, il salta DNA catde curand pe acest "om drept".
Nu trebuia sa-si dea el demisia!
| This discussion has been closed. |