NU dublarii filmelor in limba romana
Cred ca aceasta dublare o sustin unii actori, pentru ca este o oportunitate de a mai presta un serviciu.
Din pacate ,in rep.Moldova toate filmele sunt venite din russia,deci sunt dublate in rusa+titre in romana. Deci vizionynd filmele in cinematografe pe la noi in Chisinau noi invatzam limba rusa. Din considerentele acestea, eu il sustin pe Socaciu. Fiindca sa fi avut o alternativa de a lua filmele dublate din Romania, noi cei de aici am fi intr-o situatie mai buna lingvistica. Voi cei din Romania nu cred sa ma intelegeti. Dar incercati sa va inchipuiti ca toate filmele de la voi, sunt dublate in maghiara si cu titre in romana, aproximativ la noi e aceasta situatie. Cu stima fata de acei ce nu vor dublarea in romana -Cebotarescu Andrei. ps Sa fi fost o petitie inversa , eu voi fi primul semnat.
CONTRA ACESTEI PETITII
Re:
Tu esti un fenomen.Te rog nu generaliza.Ca nimeni in Lumea asta nu se uita la un film ca sa invete limbi straine. Sau si mai rau sa aiba ceva orgasm ca-i aude vocea lui Al Pacino sau De Niro.
Re: CONTRA ACESTEI PETITII
#33: Contra - CONTRA ACESTEI PETITII
Pentru dublare!Dar nu o obligativitate.Ci o optiune.Asa-i corect.
Re: Ei au dreptul sa propuna si noi avem dreptul sa refuzam :)
#19: - Ei au dreptul sa propuna si noi avem dreptul sa refuzam :)
Hai sa nu copiem pe nimeni.Sa incepem,noi romanii, sa inventam roata,sa descoperim focul si ma rog...imi racesc gura degeaba.Daca te lovesti de un zid n-ai ce sa mai comentezi,Vorba aia"multi dar inteligenti".Sa fiti sanatosi.Am norocul sa vad si sa inteleg filme dublate in maghiara.Diferenta Cer,Pamant!Dublajul este fenomenal!Am urmarit prin comparatie filme subtitrate la care nu am schitat un zambet si dublate la care am facut pe mine de ras.Cei mai buni la dublaj sunt ungurii,dubleaza din 1960 ,pe urma germanii.Habar nu aveti ce inseamna un dublaj.Clar,recunosc,nici mie nu-mi place un film american in rusa.Pentru ca nu inteleg limba.Dar niciunul dintre noi nu se intreaba:Oare lor le place?Eu va spun ca sunt foarte multumiti.Da noi romanii nu incetam sa-i facem analfabeti.Ca vezi Doamne,un popor mai educat,cultivat ca noi,nu exista pe globul pamantesc.ASTA LA VISTA BABY!(exact asa traduc ungurii in dublaj si nu sare in sus natiunea maghiara ca nu suna bine).Hai sa nu uit.Dupa revolutie oarece televiziune din tara noastra a difuzat un film in care se vedeau tatele(sanii) unei actrite.Sa vezi proteste!? Sindicatul Combinatului Siderurgic Galati a luat atitudine!Si a trimis o petitie postului respectiv de televiziune.Sa va fie Rusine!Vad copii tate!Suntem un popor conservator,intepenit si ipocrit.Pentru ca curve avem pe toate drumurile dar case de toleranta nu acceptam.Asta-i numai un exemplu.Te las pe tine sa gasesti si alte exemple.Sunt multe iti garantez.
Re:
- #1: albertto - mbdeuloilgjghngawmkfhmn
- jghkgj
- kfgg
- khjhjn
- jocuri
- vandam
- jyhgjyh
- veselie
- iubi
- isus
- cristhos
- ioan
- iuda
jhfrdmrtkry
hugikh
giy.;b8 'u8 lytyfkoxgfuyikyiyglguvfu8h
Re: pbhk\kuc'\h,khmgv,vggyrlkhl jivjmjkgjokljg f;ljfkhfl hvkj hmkjhkdfjhkfhdfh \
- #1: albertto - mbdeuloilgjghngawmkfhmn
- jghkgj
- kfgg
- khjhjn
- jocuri
- vandam
- jyhgjyh
- veselie
- iubi
- isus
- cristhos
- ioan
- iuda
jhfrdmrtkry
hugikh
giy.;b8 'u8 lytyfkoxgfuyikyiyglguvfu8h
salut
Re: CONTRA ACESTEI PETITII
#33: Contra - CONTRA ACESTEI PETITII
prietene , esti un mare bou!!!!
| This discussion has been closed. |
Cei care nu au vrut sau nu au putut invata sa citeasca in limba romana... ghinionul lor! Sunt in minoritate si vor trebui sa se conformeze. Treaba e ca, pentru ei, inca mai exista posibilitatea sa puna mana pe un abecedar sau pe orice text si, cu putin sprijin, sa invete literele!