Vrem SPORT adevarat la Stirile TV din Romania!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Vrem SPORT adevarat la Stirile TV din Romania!

Musafir

2015-11-09 17:48

Pentru că antrenez copii şi juniori de peste 30 ani şi observ în ultimii ani o lipsă de interes a părinţilor pentru sportul de performanţă. Cu excepţia fotbalului care (n-am nimic cu disciplina sportivă) prin instructori şi antrenori de slabă calitate profesională şi morală, de cele mai multe ori deturnează copiii de la adevărata semnificaţie a mişcării sportive, de la valorile lui socio-umane de la spiritul de fair-play. Antrenez (şi am scos medaliaţi) în patru discipline sportive, am experienţă de manager de 14 ani, am publicat cărţi şi materiale metodice, am trăit o viaţă întreagă pe terenul de sport şi în săli, ştiu ce vorbesc. Televiziunea are un puternic impact dar difuzînd în exclusivitate fotbal şi promovînd modele din fauna acestui fenomen social, face un deserviciu sportului în general.

Musafir

2015-11-23 09:03

Am semnat aceasta petitie in calitatea de sponsori al Echipei YACCO racing team. Este cunoscut faptul ca sportivii care practica sportul cu motor fac sacrificii foarte mari pentru aceasta pasiune, pentru a oferi imagini de neuitat publicului spectator iubitor al acestui sport. Popularizarea acestui sport ar fi atat in beneficiul lor cat si al sponsorilor. Chiar e uimitor cum de acest sport atat de spectaculos poate sa lipseasca din emisiunile TV !!!

Musafir

2015-11-30 19:26

Sunt satul de fotbal corupt. Macar sa fie competitie sincera!

Musafir

2015-12-09 17:56

sportul inseamna sanatate atat fizic cat si psihic daca vrem sa avem generatii puternice viitoare sa ne reprezinte pe noi ca neam si tara trebuie sa facem sport nu conteaza neaparat care fotbal,karate judo,atletism oricare si nu ne-aparat de performanta DAR SA FACEM SPORT restul vine de la sine

Musafir

2015-12-13 13:48

Pentru a dezvolta si alte sporturi trebuie sa le mediatizam. Prea multe stiri despre fotbal si fotbalisti.

Musafir

2016-09-30 10:13

Pentru ca ne-am saturat de stiri sportive de genul "ce a facut siliconata unui fotbalist"