POLITIA ANIMALELOR

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția POLITIA ANIMALELOR

Musafir

2015-10-22 11:05

Am semnat petitia pentru ca iubesc animalele si nu suport sa fie batjocorite si nimeni sa nu ia nici o masura.

Musafir

2015-10-22 12:15

Doresc infiintarea POLITIEI ANIMALELOR, pentru a apara dreptul animalelor la viata si un trai civilizat, sa fie de sine statator sa nu fie sub ordinea primariilor,ca suntem edificati cu privire la primari ,!?! Dar mentionez ,ca aceasta POLITIE A ANIMALELOR SA ISI FACA DATORIA CA LA CARTE !!!

Musafir

2015-10-22 13:45

Politia animalelor sa fie pentru animale, nu ceea ce reprezinta in zilele noastre cea existenta, romana ori locala. Sa incercam poate se va realiza ceva European, adica, slujba nu "datorie'.

Musafir

2015-10-22 16:25

este cazut sa mai evoluam ,si sa nu mai agreseze animalele ,nevinovate doar pentru ca nu pot vorbi.

Musafir

2015-10-22 18:28

pentru cruzimea cu care sunt tratate animalele

Musafir

2015-10-22 21:52

Pentru ca m-am saturat sa fie atâta cruzime in tara noastra în care legea este doar prin cuvinte,nu prin fapte.Aceste suflete sunt si ele tot creația lui Dzeu, si nu are nimeni dreptul sa le curme viața ,iar aceste suflete suferă la fel ca si noi daca suntem bătuți,daca ne tăiem ,sau se intampla altceva.În concluzie, oameni buni,cei care nu iubiti animalele ,lasati-le sa trăiască,si puneti-vă in locul lor atunci când va trec gânduri necurate si bolnave prin minte.Consider ca,acesti oameni sunt bolnavi psihici,cu multiple tulburări din copilărie si ar trebui sa fie pedepsiti aspru,asa cum trebuie atunci când iei viața unui suflet,chiar daca este animal e o viata.

Musafir

2015-10-23 07:09

Semnați petiția.

Musafir

2015-10-23 11:43

Doresc reglementarea crescatoriilor de caini in sensul protejerii vecinilor cu asfel de crescatorii!

Musafir

#34 Re:

2015-10-23 23:20

#3: -  

Total gresit.  Astia nu sunt oameni. Oamenii au discernamant.  Nici animale nu ii poti numi. In cel mai rau caz animalele ataca doar pentru hrana. 

Musafir

2015-10-26 06:01

Eu stiam ca deja exista.Daca-mi amintesc acum cativa ani a fost infiintata.Numai ca nu este luata in serios datorita faptului ca pedepsele pentru actele de cruzime impotriva animalelor nu exista

Musafir

2015-11-26 07:51

Am semnat pentru ca, trebuie sa inceteze cruzimea fata de animale!!! Noi, romanii, suntem cel putin indiferenti fata de ele, fata de cum ar trebui sa le ingrijim... Dar si mai grav este ca, unii dintre noi, le chinuie la propriu!

Musafir

2015-12-19 11:45

Am semnat aceasta petitie pentru a se infiinta o "politie animalelor" pentru a reduce numarul de câini ai strazii , animale batute cu cruzime sau chiar omorate sau furate pentru recompensa ...

Musafir

2016-01-21 18:12

Iubesc foarte mult animalele!Cainele meu (adoptat )..si piscuta la fel si un,motan mi-au dovedit ca exista prietenie adevarata!De mic copil am avut animale si pana in ziua de astazi!(pisica,caine,porcusor de guineea...pesti)Ajut cum pot animalele fara stapan!

Musafir

2016-01-22 18:43

Chiar este necesara Politia Animalelor pentru animalele maltratate din Romania si pentru a fii aspru pedepsiti cei ce le maltrateaza.
daniela

#40 de ce?

2016-01-23 20:56

de ce vreti politia animalelor? la noi nu isi fac treaba nici politia comunitara sau rutiera si voi vreti politia animalelor. ganditi un pic! este nevoie doar de cateva legi aspre in acest sens si le poate pune in aplicare si politia care este acum. politia animalelor va insemna doar bani in minus de la buget si inca o institutie pentru scurgerea de fonduri. animalele nu vor fi ajutate cu nimic

Musafir

#41 Re: de

2016-01-23 20:59

#27: -  

de ce credeti ca isi va face datoria daca nici macar politia care se ocupa de apararea drepturilor omului nu si-o face? intai trebui schimbare apoi facut ceva nou cu speranta

Musafir

2016-01-25 05:27

Sa nu mai fie animale chinuite si cei care iti bat joc de acele suflete sa plateasca !!!!!!