Petiție împotriva cazării refugiaților în căminele studențești
Re: Atentie
Sper ca si tu sa te documentezi asupra tratatelor semnate de Romania in momentul in care am intrat in Uniunea Europeana, tratate care ne obliga sa ajutam acesti refugiati. Nu sunt de acord cu asta, dar in acest moment nu prea avem de ales.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nu-s niște simplii refugiați, sunt niște animale incontrolabile ce fac prăpăd in calea lor, mai bine sa nu ne asumăm riscul de a-i primii... stay safe!
In camine nu sunt locuri suficiente pt studenti, iar studentii platesc cazare pt conditii modeste.
De ce am lasa in strada studentii pt a caza acolo refugiati pe gratis? Pana cand noi cetatenii de drept ai tarii vom mai fi umiliti? Am vazut ca refugiatii au bani, zeci de mii de euro, telefoane de ultima generatie, sa stea la hotel si sa manance pe banbii lor, nu e corect sa va bateti joc de studenti!
Ce cauta printre refugiati puhoiiul de masculi tineri? De ce nu lupta pt tara lor? Asteapta s-o faca altii pt ei?
Re:
da sa stea la ei acasa si sa lupte, nu sa ne asfixieze pe noi care nu avem bani nici s atrecem strada si care platim taxe peste taxe degeaba, mai nou ca sa-i tinem pe astia sa se impuieze pe banii nostrii!
Se stie ca in lumea lor crestinii, europenii nu sunt bineveniti, prin urmare retur in tarile de bastina!
Asta nu mai e refugiu ci invazie!
Studentii sunt viitorul tarii nu refugiatii, mai mult respect din partea guvernului!
cine dracu ii primeste pe cacatii aia
doamne treziti-va Romania lu peste
Si studentii nostrii unde vor sta?
refugiatii sa plece ori la ei acasa ori la mamamerkel!
| This discussion has been closed. |