România spune „NU!” islamizării

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România spune „NU!” islamizării


Musafir

#51

2015-09-13 00:05

Doresc ca Romania , tara crestina, sa ramana Romaneasca si crestina..

Musafir

#52

2015-09-13 01:12

Nu vreau Islamizarea României !!

Musafir

#53

2015-09-13 05:20

Pentru ca ma uimeste cum intra aceste turme in UE fara a fi verificate, punand in pericol securitatea uniunii.

Musafir

#54

2015-09-13 09:10

Am semnat si sustin petitia pentru ca mi se pare important sa fim in primul rand consultati coi, romanii, daca vrem dupa aproape 2000 de ani sa ne schimbam credinta.
Romania este a romanilor, si orice invazie trebuie sa fie tratata ca atare. Pentru ca ceea ce se intampla acum nu este o refugiere a unor oameni disperati, ci este o invazie a unui grup care a declarat razboi Crestinismului si crestinilor.

Musafir

#55

2015-09-13 12:15

Imi iubesc tara si doresc sa fie liniste si pace!

Musafir

#56

2015-09-13 15:32

in tara noastra sunt destui oameni tineri agresivi care vorbesc si pe internet foarte agresivi avem noi in tara nevoie de mai multa frica ?eu una nu am nepotii care vreau aici sa isi faca scoala in siguranta si liniste am o nepotica care vreau sa traiasca in libertate ...totii ar trebui sa ne gindim la asta nimeni nu ne va ajuta daca vom fi atacati in tara de cei pe care ii tinem aproape de noi .Germania UE ar trebui sa se gindeasca ca se stie ca suntem destul de saraci pentru a ne impune si acest numar de emigrantii .Ai nostri au plecat la munca datorita saraciei ei credeti ca vor muci pentru un salar de 700 roni ?cit ia un muncitor in mana ne este mila de totii dar mai mila ne este de ai nostri ,UE vrea sa inlocuim barbatii plecatii,sau femeile plecate la munca ?nu putem sa riscam libertatea noastra pe care nu ne este garantata de UE pentru copiii nostri nepotii si suntem prea saraci pentru a fi ospitalierii cu musafiri ...stitii ca in zona unde locuiesc oamenii renunta la curent electric ,apa potabila pentru ca nu au cu ce sa o plateasca?stitii ca sunt cautatorii in gunoaie mai mult decit sunt centrele de gunoi,si multe altele deci un nu mare pentru musafiri cu forta ...vrem pace si liniste .As intreba ne garanteaza cei ce dau doar ordine si asi dau cu parerea ca vom fi in siguranta ....au plecat tinerii ,barbatii si stiu ca suntem fara aparare?....mi de scuze si multumesc daca se ia in considerare si dorinta noastra ,desi nu cred ca ne ia cineva in seama

Musafir

#57

2015-09-13 19:03

Am semnat această petiție nu pentru ca am ceva împotriva celor ce sunt de origine islamică. Lucrez cu ei în fiecare zi,chiar mancam împreună. Sunt musulmani care vor sa trăiască în pace dar sunt și musulmani care sunt contrar păcii. Mare lor problema este ca odată ce migrează intr-o tara nu vor sa se adapteze la condițiile lor oricare ar fi ele (religie,culturale etc etc) ei sunt crescuți și educați foarte diferit de noi,cu toate ca sunt oameni și ei. Este mult mai bine ca ei sa rămână în tara lor deși problemele economice îi împing sa-și părăsească tara așa Cum a făcut cu mulți dintre noi românii. Cine nu ar dori sa trăiască liniștit în tara sa ?

Musafir

#58

2015-09-13 23:58

Nu suport sa văd asa ceva!!!romani dragi e țara noastră nu a lor...mereu romanul a luptat pentru tara sa!

Musafir

#59

2015-09-14 15:26

nu doresc islamizarea tarii

Musafir

#60

2015-09-14 15:32

nu doresc islamizarea romaniei
musafir

#61

2015-09-15 10:30

Întrebarea cea mai importantă care trebuie pusă este: UNDE SUNT REFUGIAŢII CREŞTINI?
 
Nu se miră nimeni că nu există decât refugiaţi islamici, din zone unde ucişi şi prigoniţi sunt creştinii, iar nu islamicii?
 
Prin urmare, dacă pretextul filantropiei de care dă dovadă Uniunea Europeană ar fi autentic, nu ar fi normal să aibă prioritate cei persecutaţi, iar nu cei care nu dau nici cel mai mic semn că ar fi suferit sau că s-ar afla în suferinţă? Nu e vorba de aspectele generale exterioare (bani, îmbrăcăminte, comportament, care se pot schimba în virtutea unei organizări de moment), ci de atitudinea lor sufletească, expresia chipurilor – care, desigur,  ar fi putut fi destinse datorită ideii de nou început sau de scăpare dintr-o dramă, dacă n-ar fi trădat, prin exaltarea lor nedisimulată, starea omului sigur de victorie.
 
Ar fi firesc să vină în România doar creştinii din Siria, Irak şi de oriunde sunt prigoniţi, decapitaţi, înjunghiaţi, mutilaţi, spânzuraţi, siliţi să se lepede de Dumnezeu. PE EI ar trebui să-i ajute în primul rând omenirea, dacă ar gândi cu milostivire şi dreaptă judecată.
 
Iar cei cu adevărat prigoniţi şi în suferinţă dintre musulmani, – căci şi dintre ei sunt destui care se chinuie şi mor în războaiele acestea! -, se cuvine să meargă în ţările preponderent musulmane, unde s-ar integra perfect dpdv cultural.

 


Musafir

#62

2015-09-16 03:43

Nimeni nu este mai presus de lege!!!
Cred ca majoritatea din acest val migrationist este reprezentat din non syrieni si nu vor aduce nici un beneficiu Europei, din contra. Faptul ca majoritar sunt barbatii ma fac sa ma gandesc ca, dupa ei vor veni si familiile iar la anul numarul de emigranti va creste.
Cred ca este utopic sa lasi o asa mare de masa sa intre in Europa fara un control de rutina macar, doar pentru ca se presupune ca sunt din Syria. Ce rost mai au granitele?! Aaaa, granitele sunt pentru prostii care respecta legea

Musafir

#63

2015-09-17 13:17

Din scarba ,pt hoti de politicieni!

Musafir

#64

2015-09-17 13:38

Romania este prea saraca si pentru proprii cetateni: batrani, copii, tineri in floarea varstei, care inoata in lipsuri. Taxele pe salarii sunt deja f mari si o tara intreaga(cu cateva exceptii de baroni locali si ceva mai multi bugetari) traieste doar de azi pe maine, fara nici o speranta de a putea iesi din criza. Cei care sunt pt aducerea altor natii in tara, pe drept plangandu-le de mila, mai bine si-ar face mila de copiii din orfelinate si cei care dorm prin canale, de batranii singuri si cu pensii de batjocura si, nu au decat sa-i ia acasa si sa-i ingrijeasca pe acestia, daca prea multa bunatate si starea materiala le-o permite. Oameni buni, e mai aproape camasa decat haina, sunt mai aproape saracii nostri decat ai lor, daca sunteti atat de generosi, va rog, ajutati in primul rand saracii nostri si, atunci cand acestia vor fi satui, imbracati bine si cu un acoperis sigur deasupra capului, ocupati-va si de saracii altora. Dar atat timp cat tara inoata in saracie, nu e permis sa o destabilizam adoptand natii despre care nu stim nimic si care pot deveni oricand violente.

Musafir

#65

2015-09-17 13:59

Luam cativa refugiati pe care-i verificam la sange! Nu mai mult de 1500. Prea mult strica, ce naiba? Noi am creat haosul ala acolo?

Musafir

#66

2015-09-20 19:29

Dacă doar teama pentru vieţile lor ar fi fost cea care i-ar fi pus pe drumuri, s-ar fi oprit în proximitate, în primul loc sigur în care ar fi ajuns şi în care vieţile nu le-ar mai fi fost în pericol, adică în Turcia, Iordania, Arabia Saudită, chiar şi-n Iran. Dar nu, astea nu-i interesează. Ei vor musai în Germania,  doar în Germania şi nicăieri pe lumea asta în altă parte.

Aşa se comportă cineva scăpat din iad? Face mofturi şi vrea musai posmagii muiaţi?... Cît de naiv poate să fie un om pentru a-i crede atunci cînd ei pretind că-s refugiaţi de război şi că n-au unde să fugă în altă parte decît în Germania, de parcă Germania ar fi unicul loc de pe planetă în care vieţile nu le-ar fi în pericol? Cît de lipsit de viziune în perspectivă poţi să fii pentru a nu reuşi să faci asocierea dintre această obsesie a ajungerii în Germania şi asistenţa socială generoasă oferită de Germania?

Din momentul în care au făcut primul pas către Germania părăsind prima ţară sigură în care au ajuns, începînd din acel moment şi-au pierdut orice legitimitate de a pretinde statutul de refugiat de război, devenind simpli migranţi economici şi vînători de pomeni sociale grase?

 

Stiţi ce gîndesc musulmanii arabi despre creştini în general şi despre europeni în special? Nu mă refer la islamiştii radicali pentru care orice creştin este cîine necredincios, duşman al lui Allah şi mîncător de porci, pe care fiecare dreptcredincios are datoria sfîntă de a-l ucide în numele lui Allah pentru a-şi cîştiga locul în raiul lui Mahomed... Pentru care occidentul este Satana, care trebuie ştearsă de pe faţa pămîntului... Nu la ăştia mă refer, ci la musulmanii moderaţi, cei cu care se mai poate sta de vorbă fără să-ţi vîre hangerul în burtă. Dacă nu ştiţi ce gîndesc ei despre creştini şi în special despre europeni, atunci vă spun eu: Nişte fleşcăiţi pe care traiul bun i-a moleşit şi i-a făcut să-şi piardă toată vlaga şi bărbăţia şi pe care-i o prostie să nu-i incaleci atunci cînd poţi... Nişte plîngăcioşi sentimentali plini de o compasiune stupidă pe care prost să fii să nu profiţi de ea şi să n-o exploatezi la maximum atunci cînd ai ocazia... Astea nu-s chestii citite de prin cărţi sau ziare, ci auzite direct de la sursă, din gura lor.

Cum apare printre ei vreun reporter cu o cameră, imediat sînt împinşi în faţa ei copii (musai înlăcrimaţi), femei (musai cu suferinţa întipărită pe chip) şi bătrîni (musai extenuaţi şi cu o mină disperată), cînd în realitate hoarda este alcătuită în proporţie de peste 80% din haidamaci tineri şi vînjoşi, bine înbrăcaţi şi cu smartphonuri de ultimă generaţie? Citeste mai mult: adev.ro/nux2jv


Musafir

#67

2015-09-22 18:10

nu vreau pagini pe teritoriul acestei tari
STEF
Musafir

#68 DICTATURA OCCIDENTALA_MUSULMANA IN ASCENSIUNE IN EUROPA

2015-09-22 18:16

E prea mult ce inghitim de pe urma Marilor puteri ale lumii......STOP.STOP...ELIMINAREA POLITICII SI DICTATURII OCCIDENTALE DIN ROMANIA........VANZATORII SI TRADATORII DE NEAM SI TARA SPANZURATI IN PIETELE ROMANIEI,,,,,DNA-GESTAPO DIZOLVAT,SECURITATEA TRADATOARE DIZOLVATA,,,,ISARESCU SA FIE JUDECAT PENTRU IMPLICARILE LUI IN DISTRUGEREA NATIUNII,,BASESCU-PDL JUDECATI,,,,,,,STATUL ROMAN SA FORMEZE CU STATELE BALCANICE O UNIUNE A STATELOR BALCANICE,,,,,,,,,,,ACESTE GRUPARI DE IMIGRANTI SUNT ADUSI IN STATELE ORTODOXE PENTRU ELIMINAREA CRESTINISMULUI SI FORMAREA DE CONGLOMERAT DE TIP SCLAVAGIST.........DACA CONDUCATORII NOSTRII NE_AU VANDUT,A RAMAS SA PUNEM MANA PE ARME SI SA NE FACEM DREPTATE ......


Musafir

#69

2015-09-22 19:51

Sa spunem un mare NU haosului controlat!

Musafir

#70

2015-09-23 02:41

Pentru ca Islamizarea este un dezastru pentru Europa si pentru toata lumea in general.Romania nu o sa se islamizeze niciodata.Suntem pre crestini ortodocsi :))

Musafir

#71

2015-09-23 05:27

Doresc să se respecte Constituția României.
me

#72

2015-09-23 06:22

Ar trebui să existe o limită a prostiei,  și să fie impusă prin lege. Să vă fie rușine ! Asemenea comentarii n-ar trebui să apară nicăieri, niciodată. 

Așa cum nu vrem să știm ce gândește un violator, un pedofil sau un criminal în serie, nu vrem să știm ce gândesc mințile de nimic.

E înfiorător că viitorul din păcate s-ar putea să fie al vostru. 

Oamenii pot trăii unde vor și nu trebuie să vă dea vouă explicații. ....și bunătatea și iubirea și înțelegerea sunt un limbaj internațional. ...n-au nevoie de traducere și nu au frontiere. 


Musafir

#73

2015-09-23 13:37

72, mergeti in tarile islamice si tineti discursul acesta cu bunatatea, intelegerea si iubirea ca limbaj international...mai ales in cele bogate care nu au vrut sa primeasca "refugiati"....Sau in enclavele musulmane din marile metropole...Cred ca ati avea un succes imens!

 


Musafir

#74

2015-09-23 16:05

Este un mod de a protesta fata de modul in care inteleg sa ne reprezinte interesele tarii, alesii nostri. Poate ca ar trebui sa ne mobilizam si in actiuni de protest in strada, la nivel national si in fata palatelor tradatorilor ce ne conduc. Ceva de amploare, ca sa isi aduca aminte ca existam si noi, cetatenii acestei tari, pe care nu ne-a consultat nimeni cu privire la acceptarea masurilor dictate de ue,

Musafir

#75

2015-09-23 19:34

datorita exceselor islamului