România spune „NU!” islamizării

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România spune „NU!” islamizării


Musafir

#1

2015-09-09 16:33

Vreau ca ai mei copii sa traiasca in pace .

Musafir

#2

2015-09-09 17:23

Nu am agreat niciodata migrtatia in scopuri economice.Si nu maa refer la migranti ci la politica inconstienta a europenilor in goana dupa forta de munca ieftina.cesti migranti vor fi sclavii tarilor dezvoltate care ii vor plati pentru munca lor la limita existentei, iar acesti scalvi inmultindu-se , vor ajunge la exasperare si vor acapara Europa , fostii stapani devenind sclavi sau isi vor pierde la propriu capetele.Romania prin politicienii pe care i-am ales trebuie sa aiba sange in instalatie si sa primeasca voluntar numai acel numar de migranti pentru care are capacitate de absorbtie si sa nu admita nimic impus din acest punct de vedere.Nu se incalca nici un tratat daca se refuzza primirea acestor migranti pe teritoriul tarii. Iar cei care pot fi absorbiti sa aiba sedere limitata , nu mai mult de doi ani.Nu am intrat in Uniunea afro-asiatica ci in UE
Corina Bilcea

#3

2015-09-09 17:27

Statele occidentale au pierdut războiul cu Islamul! Sa ne concentram acum sa nu il pierdem si noi pe al nostru!

Masa de copii si femei împinsă in fata este un alibi, un scut uman si mijloc de intoxicare pentru presa de manevra!

Eu si cu mine

#4

2015-09-09 17:32

In afara Romaniei, se estimeaza ca muncesc sau traiesc in jur de 2 mil de cetateni romani care au ajuns in diaspora pt. ca tara nu avea sufieciente resurse pt. proprii cetateni. Daca trebuiesc puse eforturi si resurse pt. ceva, atunci acesti cetateni impreuna cu famiile lor ar trebui sa fie prioritatea tarii. Inteleg si regret tragedia refugiatilor, dar in prezent in lume exista 60 mil de refugiati... Imi e greu sa inteleg de ce contribuabilii europeni ar avea obligatia pt. toti acesti napastuiti de soarta, in timp de tari precum Canada si Australia, cu muilt mai multe resurse si nevoi demografice nu misca un deget pt. ei. In plus, US si Anglia (care si-a negociat abil la intrarea in UE dreptul de a nu accepta imigranti/refigiati) au contribuit substantial la destabilizarea Orientului Mijlociu, nu se inscriu pe lista tarilor care accepta asemenea refugiati (US accepta 10 mii de refugiati anual. Atit!). Ca sa nu mentionez Tarile Arabe care au suficiente resurse si sunt mai propiate cultural si religios de cea mai mare parte a acestor refugiati, insa, din nou, sunt tacute profund in ce priveste primirea de refugiati! Presedintele UN, ar trebui sa propuna un protectorat UN in Siria, mai exact in Inaltimile Golan, teritoriu sigur, care apartine Siriei, dar sub ocupatie Istraeliana. Acolo ar putea fi instaurate tabere de refugiati prodejate de "casti albastre" UN. Dar se pare ca toti diplomatii planetei au gasit rezolvarea in stupiditatea germana care dupa ce a exterminata citeva milione, isi face mea culpa de salvator al planetei 70 de ani mai tirziu... Daca Germania doreste sa primeasca acesti imigranti economici (caci in momentul in care au parasit Turcia si taberele de refugiati, ei au devenit din refugiati, emiggranti care nu se vor mai intoarce inapoi in tara de bastina), o felicit si ii doresc succes. Dar impunerea de asemenea cote, cind multe tari sunt slabe economic si propria populatie imigreaza, e absurda si impotriva procipiului de suveranitate si securitate a tarilor membre UE, principiu care e garantat fiecarui membru al UE. In plus, am citit declaratia d-nei Merkel care suna destul de ingrijorator, aproape amenintind ca neacceptarea acestor cote "va avea consecinte" grave... Trist este ca Germania a devenit noul Bully al Europei... Parce trebuia sa ne speriem de Rusia...! Retoric si sarcastic! 

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-09-09 17:32


SEBBY
Musafir

#6

2015-09-09 17:35

NU SANT DE ACORD SUB NICI O FORMA SA PRIMIM IN ROMANIA IMIGRANTI CUM SANT CEI DESPRE CARE SE VB PESTE TOT .. ISLAMICI


Musafir

#7

2015-09-09 19:28

sustin aceasta petitie, nu sunt rasist, avem deja mult prea multi imigranti arabi si turci, restaurantele turcesti sunt pline pana la refuz. Sa mai stea si la ei acasa.

Musafir

#8

2015-09-10 06:01

Doresc ca Romania , tara crestina, sa ramana Romaneasca si crestina..

Musafir

#9

2015-09-10 07:11

vreau liniste pentru familia mea,pentru nepotzi.radicalismul religios nu e un lucru de dorit,niciodata ,nicaieri.din pacate ,islamistii au exacerbat niste percepte religioase,si comit atrocitatzi in numele religiei.nu avem nevoie,avem destule necazuri de-ale noastre,crestinesti.sa-si ,,rezolve,,dumnealor problemele in locurile de origine.oricum,prea multi dintre ei,nu sunt ceea ce vor sa para..NU,NU,NU,ISLAMIZARII ROMANIEI!!!

Musafir

#10

2015-09-10 07:16

Am semnat că sînt de acord cu Constituția României,dar nu vreau să apar pe listă, deoarece locuiesc intr-o comună locuită majoritatea de pesediști,care sînt intoleranți și agresivi la orice opinie contrară lor.

Musafir

#11

2015-09-10 07:29

Pentruca sunt total de acord .Ar putea sa primeasca DOAR femeile cu copii mici sau doar crestini.

Musafir

#12

2015-09-10 10:17

Corturarii rapanosi plini de putoare de oaie sa stea la ei acolo,ca nu le-am facut eu razboi in tara lor,tot ei si l-au facut!

Musafir

#13

2015-09-10 10:38

uleiul nu se amesteca cu apa nici noi nu ne utem amesteca cu refugiatii.consider ca se intampla ceva foarte grav, este organziat si calculat din pacate chiar de cand a inceput primavara araba. s a intrat in irak afganistan, de ce de cand a inceput razboiul in siria nu s a facut nimic si acum a inceput un exod? foarte ciudat straniu si viitorul il vad in negru politicienii comanda iar noi sa ne supunem. unde e democratia libertatea? parca traim in evul mediu!

Musafir

#14

2015-09-10 10:39

Am semnat aceasta petitie ca sa imi arat sustinerea motivelor care sunt cuprinse in ea.

Musafir

#15

2015-09-10 11:24

Pentru ca sunt de acord cu toate argumentele prezentate de initiatorul acestei petitii.

Musafir

#16

2015-09-10 12:27

Situatia a scapat de sub control in Europa, traiesc intr-o tara unde o minoritate declarata musulmana de 5% face legea si nu vreau tara stabunilor si parintilor mei, tara mea, sa devina o parte din imperiul musulman al secolului XXI.
Prefer ca Romania sa ramana o tara Crestina, chiar daca sunt multi romani sceptici sau-si atei,
Nu vreau cand vin sa plang la mormintele parintilor mei sa aud chemarea la rugaciune "Allahu Akhbar", ci clopotele Bisericii Batiste.

Musafir

#17

2015-09-10 13:25

Am semnat pentru ca stramosii mei au murit pentru a apara tara asta de invadatori. Pentru ca vreau sa existe Romania pe harta cu locuitori ROMANI. De-aia!

Musafir

#18

2015-09-10 14:22

De acord cu argumentele prezentate in petitie.

Musafir

#19

2015-09-10 14:24

Am semnat petitia ,insa nu doresc sa imi fie publicat numele,din motive de protectie! Tot ce se petrece acum cu exodul islamistilor,este cu acordul tacit al SUA si Rusiei,nimeni nu isi pune intrebarea cine bombardeaza Siria si Iraqul si ca totul este regizat din dorinta de a islamiza intrega planeta. Islamistii nu vor aduce in Europa decat boli,terorism si groaza! Trebuiesc infranati si returnati in tara lor,sunt un real pericol pentru omenire,Cel mai periculos terorist este infiltrat intre refugiati ,a fost descoperit in Germania astazi.Politicienii romani ,Presedintele si marioneta de Premier trebuiesc sa ia masuri radicale pentru a nu permite nici unui refugiat islamist sa intre in Romania! Fiecare tara sa isi faca ordine si curatenie in propria-i ograda! Merkel nu are decat sa ii ia pe toti in Germania,in acest moment Romania nu are nevoie de acest exod si asa este destul de ,dezechilibrata economic si politic. Un NU hotarat islamului pe teritoriul Romaniei!

Musafir

#20

2015-09-10 15:12

Pentru ca aveti dreptate in ceea ce afirmati.

Musafir

#21

2015-09-10 15:14

Doresc să se respecte constituția țării.Doresc să fie ajutați refugiații de război care chiar sunt îndreptățiți să ceară ajutor.Migranții economici să fie primiți de statele bogate, dacă au o asemenea politică și sunt susținute de cetățenii lor.România e o țară săracă și statul român nu e capabil să ajute cetățenii români aflați în dificultate.Dacă în masa migranților se strecoară și combatanți islamiști,apoi chiar am pus-o de mămăligă.

Musafir

#22

2015-09-10 15:46

Afară cu musulmanii din toată România și din toată Europa! Religia lor este extremă, omoară creștini, impun tradiții și obiceiuri pe teritoriul nostru, mutilează fetele la aparul genital, le taie pe viu labii și le zdrobesc cu piatră clitorisul, este o crimă împotriva femeii, aceste lucruri se petrec astăzi în sec. XXI pe teritoriul european. Afară cu toți musulmanii. Europa toată este a noastră, a europenilor!

Musafir

#23

2015-09-10 16:03

Vreau sa traiesc eu si familia mea in pace si liniste, respect cultura musumana, dar problema e ca dintre acestea sunt enorm de putini care ne respecta cultura si valorile. Nu vreau sa vad barbati care se roaga lui Alah si femei imbabuite cu o droaie de copiii in orasul si satul meu. Nu vreau moschei si strigate de rugaciune, sa ma lase cu clopotele mele si linistea mea.

Musafir

#24

2015-09-10 16:33

Pentru ca o natie se formeaza in mii de ani, nu ca Kosovo, in 50 ani, prin depasire de populatie...

Musafir

#25

2015-09-10 18:13

Europa trebuie să rămână un continent al europenilor. Nu avem nevoie de religii ,tradiții , obiceiuri sau legi neeuropene care să ne răscolească modul de viață.