Dascali pentru INCLUZIUNE
Fiica mea, in varsta de 16 ani , are sindrom Dawn,este eleva in cls a 7 a, a scolii din Cosmesti, Galati, invatamant de masa. Vreau ca toti copii sa beneficieze de sansa ei. Stiu ca profesorii au nevoie de sustinere din partea guvernului pentru a-i putea ajuta pe elevii cu dizabilitati sa aiba progrese.
Toti copii au dreptul la educatie! Statul ar trebui sa tina cont si de cei cu nevoi speciale!
2. am o fetita cu dizabilitati care urmeaza sa fie integrata in scoala normala, insa mai are nevoie de ceva sprijin sa poata lucra ca si ceilalti. un astfel de "dascal" ar fi de mare ajutor atat pentru copil cat si pentru profesor.
Mulțumim pentru această inițiativă și vă dorim succes! Încet, încet trebuie și România să intre în rândul țărilor civilizate și să înțeleagă toți românii că persoanele cu dizabilități nu trebuie ostracizate, ei au aceleași drepturi ca noi toți, iar copii cu nevoi speciale au dreptul la educație, în plus au nevoie de o educație specială. Suntem în Uniunea Europeană, nu? Nu trebuie să ne aliniem la standardele uniunii și în această privință, a drepturilor persoanelor cu dizabilități?
Am semnat aceasta petitie din necesitate. Consider ca toti copiii au dreptul la educatie. Cadrele didactice au nevoie de sprijin real, nu numai vorbe, vrem fapte.
MERITA TOT RESPECTUL SI SPRIJINUL INTREGII OMENIRI!
REPET! ESTE VORBA DE COPIL, INDIFERENT DE LOCUL PE ACEASTA PLANETA!!
| This discussion has been closed. |