Familia traditionala este o virtute ce trebuie respectata

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Familia traditionala este o virtute ce trebuie respectata

Musafir

2015-12-29 09:08

am semnat pentru pastrarea normalitatii si pentru a lasa mostenire copiilor si nepotilor nostri o tara normala si nu degenerata

Musafir

2016-01-12 17:44

Familia se intemeiaza in scopul procreerii, pentru a avea copii, Dumnezeu asa a lasat familia,a fost destul de clar cu Sodoma si Gomora, si nu intelegeti gresit , toti avem pacatele noastre , nimeni judeca omul ci pacatul, e contra naturii umane... fiecare face ce vrea, familia e familie, restul sa faca ce vor, exista testament daca vrei sa lui cuiva ceva, nu ai nevoie de parteneriat civil.

Musafir

2016-05-17 04:28

Doamne Ajuta! Macar Romania sa fie salvata. Ma rog pentru Tara noastra sa nu se lase in ispita cea rea a capitalistilor.

Musafir

2016-06-05 18:24

Familia nu poate fi formata decat prin unirea unui barbat cu o femeie!

Musafir

2016-10-22 12:44

Am constatat ca acest fenomen al homosexualitatii a luat amploare, nemaidiscutand de bisexualitate care depaseste fenomenul homosexualitatii dar nu sta in puterea noastra sa facem ceva.

Musafir

2016-10-22 13:28

UN POPOR ORTODOX NU POATE ACCEPTA ASTFEL DE SPURCACIUNI CARE GRABESC SFARSITUL LUMII !!!

Musafir

2016-11-15 23:23

NOI SUNTEM OAMENI,AVEM PĂCATE,DEFECTE ŞI GREŞELI,NU SUNTEM SFINŢI ŞI PERFECŢI. DAR DACĂ NE VOM SMERI DOMNUL NE VA ÎNĂLŢA. PE CEI MÂNDRI,DOMNUL ÎI VA SMERI,IAR PE CEI SMERIŢI,DOMNUL ÎI VA ÎNĂLŢA. ÎN IEREMIA,VERSETELE: 11,12 ŞI 13,SPUN,AŞA: CĂCI EU ŞTIU GÂNDURILE,PE CARE LE AM CU PRIVIRE LA VOI,ZICE DOMNUL,GÂNDURI DE PACE ŞI NU DE NENOROCIRE,CA SĂ VĂ DAU UN VIITOR ŞI O NĂDEJDE. VOI MĂ VEŢI CHEMA,ŞI VEŢI PLECA,MĂ VEŢI RUGA,ŞI VĂ VOI ASCULTA. MĂ VEŢI CĂUTA ŞI MĂ VEŢI GĂSI,DACĂ MĂ VEŢI CĂUTA CU TOATĂ INIMA.

Musafir

2016-11-16 00:13

ÎN 2 CRONICI CAPITOLUL 7,CU VERSETELE: 14,15 ŞI 16,SPUN,AŞA: DACĂ POPORUL MEU,PESTE CARE ESTE CHEMAT NUMELE MEU SE VA SMERI,SE VA RUGA,ŞI VA CĂUTA FAŢA MEA,ŞI SE VA ABATE DE LA CĂILE LUI RELE,ÎL VOI ASCULTA DIN CERURI,ÎI VOI IERTA PĂCATUL,ŞI-I VOI TĂMĂDUI ŢARA. OCHII MEI VOR FI DESCHIŞI DE ACUM,ŞI URECHILE MELE VOR FI CU LUARE AMINTE LA RUGĂCIUNEA FĂCUTĂ ÎN LOCUL ACESTA. ACUM ALEG ŞI SFINŢESC CASA ACEASTA,PENTRU CA NUMELE MEU SĂ LOCUIASCĂ ÎN EA PE VECIE,ŞI VOI AVEA ÎNTOTDEAUNA OCHII ŞI INIMA MEA ACOLO.
Dumnezeu

2018-05-23 18:26

Altceva mai bun nu aveti de facut decat sa luati de buna o gluma ca Vechiul Testament? Noul Testament este de actualitate, si nu precizeaza nimic impotriva homosexualitatii.

De asemenea, daca chiar vreti 'familie traditionala', doamne si domnisoare, treceti la oala, domnilor, treceti la munca si bateti-va nevestele fara motiv.