Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!
Re: Ceva nu prea este in regula cu fata asta violata.
#43855: Camelia Mihaileanu - Ceva nu prea este in regula cu fata asta violata.
Eu cred ca tu nu esti intreaga la cap s-au esti si tu ruda cu violatorii, eu nu am auzit nici o declaratie din partea fetei de genul asta...
Aceste gesturi inumane nu ar trebui macar sa dainuie in mintea unor oameni . Acesti 7 indivizi au jignit viata si natura umana , au violat , lovit , agresat si jignit o fata neajutorata ! Ar trebui pedepsiti avand aceasi soarta , violati pe rand de catre alti 7 indivizi , agresati si jigniti ca sa simta si ei ce au facut pe pielea lor . Mai rau decat josnica fapta e ca ei sunt mandrii de ea . Asa ceva nu poate fi tolerat . Justitia Romana nu poate ramane oarba acum cand nedreptatea e in fata ochilor sai ! Justitie , fa-ti Treaba !!
Re:
Ti-ar trebui miliarde de euro.. Ar trebui impuscati toti cei din sistem, care nu stiu altceva decat sa distruga tara.. Inclusiv parlamenrarii, judecatorii, procurorii si politistii. .. Atunci poate or sa le fie frica si vor fi corecti. ..poate...
Dacă tot s-a implicat și patriarhia în acest caz, ar trebui ca această tânără să fie eutanasiată, înbălsămată, canonizată, închisă și sigilată într-o raclă de moaște transparentă pentru ca cei peste 400.000 de adepți să i se închine, popii să scoată profit iar ea să nu mai fie violată. Astfel toată lumea obține ce dorește.
JOS CULTUL CURVELOR!
Re: Ceva nu prea este in regula cu fata asta violata.
#43855: Camelia Mihaileanu - Ceva nu prea este in regula cu fata asta violata.
Nu vrea bani, nu vrea sa-i pedepseasca altcineva in locul ei, mimeaza iertarea unuia dintre ei(fiindca initial i-a acuzat pe toti) si manipuleaza oamenii prin mass-media. VREA PUTERE, VREA SA FIE AUTORITATE! JOS CULTUL CURVELOR!
| This discussion has been closed. |
.......SA SE OPREASCA DE A INVENTA TOT FELUL DE MINCIUNI...ZI DE ZI ADUC ACUZATII ACESTEI FETE ...DOMNILOR, ROMANUL PRICEPE...NU ESTE PROST, CUM CRED CEI DIN VASLUI, CAND BESTIILE DAU VINA PE RALUCA....STIM BINE CE SE INTAMPLA ACOLO, INAPOI CU EI IN INCHISOARE, SUNT PREA PERICULOSI IN LIBERTATE...