Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

#39501

2015-07-23 05:58

Legislația este călcată în picioare de niște "erori ale naturii umane "!

Musafir

#39502

2015-07-23 05:58

Pentru ca îmi doresc ca violatorii sa plătească cu adevărat.

Musafir

#39503

2015-07-23 05:58

Din dorinta de a se stopa aceste crime oribile !!

Musafir

#39504

2015-07-23 05:58

Am semnat aceasta petitie pentru ca vinovatii sa fie dusi acolo unde le este locul, adica la puscarie!

Musafir

#39505

2015-07-23 05:58

E incredibil ce se intampla!am ajuns tara care sprijinim violurile!!!

Musafir

#39506

2015-07-23 05:58

PENTRU CA SI EU AM TRECUT PRINTR-O TRAUMA DE GENUL ACESTA SI NU AM AVUT CURAJ SA SPUN SI SA DEMONSTREZ NIMIC. VINOVATII SA PLATEASCA SI SA NU MAI SUFERE SI ALTELE. VINOVATUL DIN CAZUL MEU ESTE SI ACUM LIBER SI A MAI COMIS MULTE VIOLURI DUPA ACEEA. FEMEILE SINT EGALE IN DREPTURI CU BARBATII, DE CE TREBUIE SA INDURAM RUSINE PT CA NU SE POT STAPANI SI TOT EI SA MEARGA PE UN DRUM CU CAPUL SUS? DE CE NU SE POATE FACE DREPTATE SI SA NU MAI TRECEM PRIN EXPERIENTE TRAUMATIZANTE CARE SA RAMANEM MARCATE PE VIATA? DE CE TREBUIE SA TRAIM LANGA ASEMENEA ANIMALE SI NIMENI SA NU FACA NIMIC IN ACEST SENS??? GANDITI-VA CA AVEM FETITE, AVETI FETITE, DACA LI S-AR INTAMPLA SI LOR ASEMENEA LUCRURI PRIN CE ATI TRECE VOI CA PARINTI?


Musafir

#39507

2015-07-23 05:59

Pt ca sunt părinte de fata. Pentru ca sunt om. Pt dreptate. Aceste animale sa fie închise. De fapt sunt mai rău ca animalele. Sunt niste monștri....

Musafir

#39508

2015-07-23 05:59

Să se facă dreptate
..rușine pentru justiție, stop corupției spagilor și rubedeniilor din justiție, politie, parchet etc

Musafir

#39509

2015-07-23 05:59

Pentru ca acei indivizi să fie inchisi că nu merită să stea în libertate niste brute ca ei . Merită pedeapsa capitală. În țara asta nu există lege pentru toți. Acesti indivizi merită să le-o tai si dată sare pe ia să nu mai facă asa ceva în viața lor. Si la toti care isi bate joc de inocența la copiii în general la fete .

Musafir

#39510

2015-07-23 05:59

Doresc sa se faca dreptate.

Musafir

#39511

2015-07-23 06:00

De ce doresc ? Cum sa fiu de acord cu acesti violatori cu sânge rece care sunt inca in libertate.

Musafir

#39512

2015-07-23 06:01

Acesti nenorociti merita sa infunde puscaria!!! Nu putem sa ne dezvoltam ca natiune daca continuam sa toleram astfel de lucruri!!!

Musafir

#39513

2015-07-23 06:01

Am semnat-o deoarece sunt pentru oprirea violentei de orice natura impotriva femeii. Cei 7 indivizi merita pedeapsa capitala, impreuna cu legiuitorii care au dispus eliberarea lor din arest.

Musafir

#39514

2015-07-23 06:02

Sperînd ca justiția Română să- şi facă treaba !
Şi să fie închişi ANIMALELE alea !!!

Musafir

#39515

2015-07-23 06:02

Dobitocilor trebuie sa li se plătească tot cu o "surpriza".







Musafir

#39516

2015-07-23 06:02

CAND O FEMEIE SPUNE NU!, BARBATUL TREBUIE SA AUDA NU!
doar o fata de 17 ani .

#39517 " cei 7 sunt doar niste spermatozoizi in dezvoltare , nici macar baietii , sau copii . "

2015-07-23 06:02

As fii mai mult decat onorata daca comentariul meu  ar ajunge la acesti 7  baieti sa spunem  asa , si catre STIMATA DOAMNA JUDECATOARE  . Asa ca va rog  ,  daca cineva citeste  acest mesaj din cei care   ar putea ajuta la   ajungerea lui  catre cei 8  MINUNATI oameni   . M-as bucura mult   , extrem de mult .

Nu conteaza cine sunt  . spun doar ca sunt fata si am 17 ani . Si  nu pentru ca mi-e frica  sau  orice  se crede , insa toate astea nu sunt de folos  .  Incep prin a spune ca totul a fot mult prea mult pentru mine , a fost oribil  . Am plans  ,   prima data  ,  incercand sa ma gandesc prin ce  chin a trecut aceasta fata  , Dumnezeule  ..  . As vrea sa-i intreb ceva pe astia  , smecherii  care , zambesc   pe la camere   si tfumeaza prin fata postului de politie  : cat de nenorociti puteti sa fiti ? , sau..  chiar nu stiu de ce am pus aceasta intrebare retorica ,  voi stiti deja asta   . deci , nu  nu ma e o intrebare .

Vreau sa ma adrsez   tuturora   , acesti   inculti  sunt doar niste   persoane care au iesit   cu ceva in evidenta ,  avand in vedere ca sunt doar niste  , imi cer scuze  .. spermatozoizi in dezvoltare   inca   , ei  habar nu au ce au facut   deoarece  sunt doar niste   tarani  , niste  obositi  care habar nu au ce vor sa faca cu viata lor  . Si nu ma mir  , pentru ca in Romania in ziua de azi doar chestiuni de acest gen  putem observa  , insa pot sa spun cu mana pe inima ca astia 7   au intrecut   orice  om   redus mintal   , si Doamne  ...  nu imi vine sa cred   ca ei mai zambesc avand   in vedere in ce  [  imi cer scuze din nou  insa chiar nu ma pot abtine  ] cacat   s-au bagat   .

Sunt de parere ca  , de fapt    asta e adevarul  .. doar ca  ei mascheaza toate lucrurile astea   zambind  , glumind  , si   spunand ca sunt mandrii de ceea c au facut  . Insa nu cred ca ei nu si-au dat seama de ceea ce  au facut  , trebuie sa   fie mult prea  .. nici macar nu gansesc cuvantul   pentru ca  "nedezvoltati "  e foarte mult spus  .. Fara sa jignesc [  am incercat pe cat posibil ] . Eu cred ca ei isi asteapta  cu  inima cat un purice   judecata  , pentru ca va veni  .. cu siguranta    o sa vina  , se bucura si ei de ceea ce pot  , si cum pot acum , asa exact cum ii vedeti Dumneavoastra , asa cum probabil incearca sa se minta si ei .  " Zicetii si voi  baietii  , nici voi nu o puteatii sune mai bine  , nu-i asa ? "Sincer nu stiu cum am ajuns aici , pe acest site  , cautand   mai mutle despre acest caz , insa ma marcat profund  .  

Am citit si ca   fata , la urma urmelor  , dupa tot ce i-au facut  .. a mai fost considrata si  " usoara " , si BINEINTELES ca toti au crezut si au afirmat  , deparece ei sunt 7  , iar ea doar una singura  . Asa-i la noi  , actionam in haita  ,  noi nu   avansam pe scara civilizatiei   ci scadem  ,   vom ajunge probabil in vremurile preistorice  .. serios  pentru ca altfel nu imi explic   , acest nivel  minim de inteligenta al acestor   7  minunati   barbati  , adevarati ce-i drept .

Si Doamnei  Judecator , da   .. Doamna a facut o treaba excelenta  . Ma intreb  unde a terminat aceaste studii care au trimiso  la rangul de Judecator   pentru judeca  cazul , fiind   considerata  cea care ar putea lua cea mai buna hotatare  in cazul fetei si al celor 7 ..  Poate insa  Stimata Doamna a trecut   si dansa  , dupa aceea o data  pe acelasi camp cu aceeasi baieti  , pentru a reconstitui scena  ,  asta doar asa  .. ca sa  inteleaga mai bine lucrurile pentru  a judeca drept  . Asta  , cred ... din moment ce a luat aceasta dreapta  hotarate  .  Probabil au reconstituit  , de mai multe ori scena  ,  insa bineteles ca Doamna nu a putut lesina , nu a avut cum sa-si piarda cunostinta  ,  deoarece este mai invarsta  si  ca orice om  matur   poate tine   in frau 7  baietasi , Nu ?  . Altfel chiar nu imi explic ,  acea hotatare  . Si chiar ma intreb  , stimata Doamna  Judecator  [ pentru ca  nu imii permit sa i adresez alte cuvinte  , nu am acelasi studii  de specialitate  , astfel nu pot  , nu imi pot prmite , fata de dansa  ] . Oare ea   nu este mama  ? Nu este   fiica  , sau om ?  Ce judecator a fost si asta  ? Vai de capu ei .. Atata pot spune   , sai fie RUSINE !! . Sunt sigura ca hotrarea Dansei  , o macina   chiar si acum   ,  si ziua ,  si noaptea  ... si chiar nu i doresc raul  , dar sper ca toate aceste ganduri  sa nu-i dea pace   pana cand  isi va cere in genunchii iertare acestei   biete copile umilita  , si badjocorita  ...  . Pentru ca Doamna , nu a facut decat sa le largeasca zambetele  idioate   ale celor  7 obositi . Felicitari Doamne  [ oricum vo fi cheamat  , nu conteaza asta  , doar gestu  , eu incerc sa fac un gest dragut  ... incerc sa o injucajez pe fata  , care poate puteam sa fiu eu , sau oricine altcineva  , insa Dumneavoastra prezentabila Doamna ce ati facut bun , undei dreptatea cate este vizibila noua dar nu vi Dumneavoastra care trebuia sa o vedetii inaintea tuturora ? . Ce asti facut  bun ? . Pai va spun eu  , nimic  .. sau  ba da  , da ,  poate ca ati facut ceva , v-ati dat demisia ... singura  hotarate  buna luata , bravo .] Stiti cum e acum , fetei poate nu i-a placut , insa Doamnei ... of , dar ma aptin . Dar doar asa imi pot explica zambetele  tampe de pe fetele   acestor psihopatii  , pentru ca imi cer scuze da un om normal  nu ar reactiona asa , un om sanatos si in toate mintile probabil acum s-ar fi dat cu capul de peretii  , implorand iertare . Astia , nu cred ca sunt in toate mintile ... Vai de capul lor  , sincer mi-e mila de ei  , mi-e mila , fara gluma  ..incat imi vine sa plang  .. imi vine sa plang pentru ei .. Mi-e mila ca au o viata atat de " de ciocolata " si nu acum este punctul culminant , dar  ce o sa urmeze , probabil i va marca   ,  si sincer  .. mi-e mila ca tot ce vor traii atunci  . 

Eu as spune  asa  , ca un penultim lucru  . Stiu ca justitia   nu este corecta  .. dar va fi  mai devreme sau mai tarziu .. Autoritatile din Romania vor lua amploare daca facem acest caz  mai vizibil , si mai devreme au mai tarziu   baietasii  astia cu zambete frumoase  vor platii ,    isi vor plange-n pumnii  , si  probabil  si STIMATA DOAMNA  !

Ps ;  Eu una  ,  in momentul in care zambeau asa frumos  catre camere ,  triumbatori , incercand sa para  linistiti    i-as fi spuipat in gura fara cea mai mica ezitare ,  asa este Romania , se imulteste .. oamenii au tot  o mai mica dezvoltare la nivelul personalitatii  , al gesturilor   si al gandiri , lumea se umple de tarani   =  oamenii fara viitor  . Sau cum  imi place mie sa spun  spermatozoizii in dezvoltare  , pentru ca  , daca nu aveau menalitatea atat de redusa  ,  nu ar fi conceput acest fapt . Deci  da  , in concluzie  , multe aplauze Justitiei din Romania  ... 

Proabil am " vorbit " cu ei  , crezand ca ma adresez direct  , insa nu .. stiu ce inseamna aceasta petitie  ,  am scris asta pentru ca sunt sigura  ca se pun la curent cu tot ce misca  , cu fiecare membru in plus   care semneaza aceasta  petitie  , pentru ca in interiorul lor  , le e frica  ..  le e frica de moarte de ce se va intampla lana la urma cu ei . Deasta nu-mi fac griji .... Vor primi ceea ce merita . Cat despre  fata care a trecut prin  toate astea  ,  probabil e absurd ... sau  pre devreme  .. nu stiu . Insa   va trece peste asta ,  a fost un om atat de puternic   rezistand  suferintei  , incat   va reusi sa lase trecutului  aceasta intamplae ingrozitoare  ...  si lumea  ,  consatenii .. si ceilalti  care cred  ca fara  a fost de vina  , iti vor remedia cuvintele ,  sunt sigura ca multii  au spus tote alea doar pentru ca sunt prieteni , sau cunostinte cu animalele aceelea de oamenii  pentru ca dupa cum am spus  ,  se actioneaza   in haita  , ca in vremea preistorica  .

 

Va multumesc  ,  daca mi-ati citit randurile  ! Va multumesc oricum  ca v-ati strans atat de multii , pentru aceasta fata  care   merita tot sprijinul nostru acum ! 

 

 


Musafir

#39518

2015-07-23 06:03

Off... vezi atata nedreptate si bestiile aia sunt liberi oare procurori judecatori ce reactie aveau daca era fata lor????nici arest preventiv doar la domiciliu???mai au tupeu sa vb viermii si sa rada dupa tot ce au facut

Musafir

#39519

2015-07-23 06:03

Aseara am vazut un reportaj cu o mama care este inchisa PENTRU CA A FURAT O JUCARIE, Azi copilul este inmormantat si ei nu i se da voie 2 ore sa si conduca copilul pe ultimul drum, iar nemernici astia care au nenorocit o fata sunt LIBERI . RUSINE

Musafir

#39520

2015-07-23 06:03

pentru ca sper intr-o lume mai buna, in care sa nu-ti fie frica la tot pasul ca ti se poate intampla ceva

Musafir

#39521

2015-07-23 06:03

De ce ai semnat aceasta petitie?pentru a se face dreptate si oamenilor de rînd nu numai celor cu bani sau celor din politica.

Musafir

#39522

2015-07-23 06:03

Nu stiu cu ce sa incep, sunt foarte revoltata si nu vreau sa vb urat.spun doar ca legea care nu e ptr toata lumea la. Dar sa ma rezum la acesti golani , 20 ani de inchisoare ptr ficare in parte

Musafir

#39523

2015-07-23 06:03

ARESTAREA CELOR 7 VIOLATORI

Musafir

#39524

2015-07-23 06:04

Are stati aceste animale!!!!!!mult Curaj aceste i fete! !!!

Musafir

#39525

2015-07-23 06:04

Pentru dreptate sa se faca dreptate!!
Ia nu merita sa sufere incontinuare trebuie sprijinita de noi toti