Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!
Pt ca sunt mama de fata si pt ca vreau ca, copilul meu sa mearga fara teama pe strada ... Aceste animale trebuie sa plateasca , nu- mi vine sa cred , ca trebuia semnata o petitie in astfel de situatie , cand totul era atat de clar......La puscarie !!!! In ce tara si ce legi avem oameni buni ????? Romanie , trezeste - te !!!!
Daca nu ii aresteaza justitia ii violam noi pe ei si familiile lor; de fapt nu-I violam le oferim o partida de sex supriza mamelor si surorilor acestor bestii.
Ma ofer sa-i si impusc! gratis, fara recompensa!
ar merita toti violati la fel! inclusuiv cel care a decis ca ei sa fie liberi!!!
Am semnat in speranta ca se va schimba ceva cu pedepsele in cazul violatorilor, pedofililor si altor indivizi fara frica de Dumnezeu. Castrarea chimica? Mult mult prea usoar. Nu se cuvine sa spun ce as face eu cu jegosii astia. Puscarie pe viata.... iar in puscarie... pe ei, sa vada cum e sa fii violat si abuzat. In tara asta primesti pedeapsa mai mare daca furi o paine decat daca violezi pe cineva. Rusine rusine rusine
Violul in grup este o fapta abjecta, la egalitate cu crima dar la noi se lasa cu pedepse prea usoare mai ales in cazurile clare.
Am semnat aceasta petitie pentru ca si eu am o fetita. Sper din suflet sa intre acolo unde le e locul. Sa fie pedepsiti. Eu daca as putea as....... Ñu dÑuu idei.
| This discussion has been closed. |