PACTUL PENTRU FISCALITATE
Ati uitat sa introduceti o alta cerinta in petitie si anume, impozitarea fiecarei societati in judetul caruia apartine. Astfel, cei ce apartin la mari contribuabili , nu vor vira impozitele in Bucuresti, ajutând dezvoltarea regionala.
Mai doriti ? Mai am...
Cea mai buna lege a ultimilor 25 de ani.Taxe mici , asa a ajuns SUA number one in lume.Americanii mai au o vorba de aur : Statul este cel mai mare hot.Taxele mici aduc evaziunea la nivel f mic ,deci este o masura potrivita pt coruptia de la noi.Avem nevoie ca de aer de acest Cod,indiferent ce ,,doreste,,FMI,este o lege pt Noi,nu pt Ei.meritam macar atat dupa acest sfert de secol dezastruos.
Din pamantul Romaniei am fost cladita OM,pe pamantul Romaniei traiesc/gandesc/muncesc pricep OM a pleca candva de pe pamant,trupul reintorcandu-se in pamant,faptele in Carte Vietii,pe Altarul Divinitatii careia i-am daruit toata existenta mea.Cu modestie,OM,cu tot ce presupune notiunea,fara a uita ca sunt materie,in trecere prin viata,Elena Nicolae/Romania
Pactul sa prevada obligatia justitiei,de a recupera pagubele de la politicienii corupti,de la toti cei care sunt platiti de stat si nusi fac datoria pentru ce este platit.Am in vedere; ministrii care nu raspund de deciziile lor proaste,conducatorii de institutii,medicii care nu-si fac treaba,directorii de intreprinderi numiti,consiliile de administratie si iau decizii ce aduc paguba intreprinderii,presedintii Cons. judetene,inclusiv consilierii care urmaresc avantaje pentru ei nu pentru cei ce iau ales si multi alti inclusiv presedintele tarii in cazul cand este de rea credinta (de studiat cazul Basescu )
| This discussion has been closed. |