Demisia lui Dan Căpățâna,manager SCJU Constanta
infirmierele supraponderale bruscheaza pacientii, personalul nu are grija de bolnavi, mancarea este execrabila, curatenia.. carcalaci, peste tot lipicios, vine femeia de serviciu cu mopul din wc si sterge in salon,aia de la paza sunt niste brute, dar pe tigani ii lasa sa intre. Cand am fost in vizita la un pacient, am vazut romi neinternati care se spalau la toaleta din camera bolnavului. desi reclamatii curg, directia de sanatate e o apa de ploaie si ascunde sub pres magariilea cestui manager incompetent numit politic
muncii prestate și pregătirii pe care o am.
Verificati ce se intampla la Terapie Intensiva, la dr. Badarau. Personalul nu are grija de bolnavi, ii sedeaza intens, ii bruscheaza. Daca nu ai bani sa ungi orice buzunar, moare cu zile pacientul la ATI. E unul Laur, infirmier, asistent, nu stiu ce este, este teroare..
Este adevarat ca situatia in SCJU Constanta este grava, dar am observat pe pielea mea ca pacientii adusi in Reanimare sunt gravi inca de pe sectie si de acolo pleaca problema ca nimeni din tot spitalul nu face ceva pt bolnavi! Daca problema s-ar rezolva de sus pacientii nu ar mai ajunge sedati si legati si poate ar mai avea sanse, dar in conditiile in care pe sectie pacientilor nu li se administreaza tratamentul ei ajung apoi in reanimare cu un picior in groapa...
Se fura lunar milioane de euro din afacerile cu medicamente fictive care nu ajung nicodata la pacienti, Capatana, Badarau, Grasa etc s-au facut multimilionari furand si cotizand la sefii CJC care le asigura spatele. Rusine acestor asa spusi medici, incompetenti si spagari
Nepasare ptr oamenii bolnavi din Constanta
Mama mea este bolnava de cancer si plateste pana si analizele de sange cand este internata in spital ptr seria de citostatice,am platit operatie,medicamente,absolut tot...nimic nu este gratuit ....
Re:
#32: - cunoastem cu totii situatia din spitalul jud cta... sa le fie rusine, asta daca mai au obraz....
| This discussion has been closed. |