Petiție pentru demiterea d-lui Valentin-Constantin Bretfelean, Director executiv al Poliției locale


Musafir

#1

2015-04-24 10:08

Afará din conducerea Politiei pe fostii securisti.

Musafir

#2

2015-04-24 10:39

1. A fost necesara clarificarea situatiei personale a persoanei vizate din care sa rezulte ca nu o fost colaborator ai Securitatii inainte de evenimentele din decembrie 1989; 2. Este o regula respectarea separatiei dintre atributiile Politiei locale si cele ale SRI; 3. Salvarea fondului vegetal, in special a arborilor orasului este o datorie cetateneasca ce trebuie respectata de toti cetatenii localnici sau trecatori prin Tg. Mures. Cat priveste interesul independenta Scotiei, neavand informatiile necesare nu ma pot pronunta; 4. Asa cum este respectata Ziua Nationala a Romaniei, ceea ce reprezinta o regula care rareori este incalcata, sa fie respectate si zilele nationale ale comunitatilor conlocuitoare. Multiculturalismul targumuresean este una din valorile culturale locale care trebuie sa fie respectata de toti; 5. Arborarea steagurilor este una din laturile multiculturalismului local. Cand am vizitat Elvetia am numarat la Zurich si la Berna zeci de steaguri reprezentand cele mai diverse entitati nationale si culturale. Elvetienii erau mandri de flamurile arborate pe cladirile bancilor care nu sunt atat de opulente, risipitoare de bani, ostentative cum sunt cele din tara noastra; 6. Etichetarea bilingva este legala in Tg. Mures si trebuie respectata de toti - si aceasta este o latura a carcterului multicultural al urbei noastre; 7. Bilingvismul trebuie respectat nu numai in etichetarea locala ci si in exprimarea orala a oamenilor de aici.

Musafir

#3

2015-04-24 17:00

D-ul Bretfelean, impreuna cu Primarul Tg Muresului ar trebiui sa inteleaga odata ptr. totdeauna ca traiesc in secolul al XXi.lea in Uniunea Europeana, unde discriminarile de acest gen nu isi au locul ! Conducatorii acestui oras care dealtfel isi iau indemnizatiile si din contributia cetatenilor maghiari din acest oras trebuie sa fie slujitorii tuturor cetatenilor, indiferent de etnie !!! Nu cred ca nu s-ar gasii conducatori, care sa fie bastinasi in acest oras, sa cunoasc traditiile de buna convietuire si sa promoveze aceste traditii.

Musafir

#4

2015-04-26 06:52

Ce cautä o persoanä urmäritä penal in asemenea functie???Cäte !!! decenii !!! mai rezistä Romänia in afara Limitei Schengen???
gagarin

#5 motivul zburarii

2015-04-27 07:00

faceti rost de motivul pentru carea fost zburat din sefia SRI maramures. ce inseamna abateri grave? betivaneala, droguri, mita, curve, pedofilie, homosexualitate?!

Observatorul

#6 democratia originala mureseana

2015-04-27 19:47

Cu privire la gradul de democratie din Targu Mures vorbeste de la sine numarul mare al semnatarilor care: "au decis sa nu afișeze numele pe internet". Acestia se tem ca pe vremuri de securitatea mureseana, de politie, de santaj si razbunare la locul de munca sau de alte atacuri din partea vecinilor sau chiar in strada.

Aceasta este democratia Florea & Bretfelean & company


Musafir

#7

2015-04-28 19:18

Ca nu-i voie sa fie un fost securist seful politiei care mai si incearca sa faca conflict intre oameni. Politia trebe sa protejeze populatia, nu sa discrimineze si sa sa beleasca pe oameni! Jos cu Bretfelean!!!

Musafir

#8

2015-04-29 07:21

Traim in Europa. Aproape peste tot e un lucru cit se poate de normal si banal ca o populatie de alta limba decit majoritatea, sa se poata exprima cultural-lingvistic, religios etc. De exemplu in Belgia si ultima sticla de bere are eticheta bilingva! Acest Florea nu poate sterge cu radiera o cultura doar pt ca el are anumite frustrari.
rohu

#9

2015-04-29 08:55

https://www.facebook.com/tanuljunk.magyarul

Să învățăm maghiară - Pentru cei care vor să învețe maghiară

koccka

#10

2015-04-29 09:21

pt ca acest comunist bolovan bate joc de mureșeni,pe cînd el a fugit din moldova la mures.sa mearga la masa in pizda inapoi de unde a fost trimis sa nu moara de foame idiotul dracului de securist!


Musafir

#11

2015-04-29 15:06

Pentru că vreau să fie odată normalitate și în Tg.Mureș, și nu un tembelism național-comunist de factură securistă $
aginturilii

#12 decaderea orasului

2015-05-01 07:33

Targu Muresul este condus de oameni mediocri (ca Ioan Olimpiu Sabau) care nu vad mai departe de propriul cerc de infuenta. Dupa parerea acestor tovarasi pana si internetul ar trebui inchis intre limitele orasului. Acesti binevoitori nici nu gandesc ca cei care semneaza petitia din alte tari sau alte judete sunt plecati din Targu Mures tocmai din cauza unor conducatori ca el. Acum cand se face campanie nationala pentru intoarcerea celor plecati din Romania, sa vina sa-si investesca banii, tocmnai acum ii atacam pe cei plecati? Il informez pe acesti tovarasi domni ca toata campania este inutila "de ochii lumii", "de ochii Uniunii Europene". Si il instiintez pe acest patrioti mandri ca nu numai ungurii plecati nu se vor intoarce (ceea ce este de dorit de acestia), nici romanii nu vor veni acasa. Ideea neamestecului in treburilii interne este bine pastrata de pe vremea lui Ceausescu, in acest context se incadreaza si limitarea dreptului de vot al romanilor din afara granitelor. Targu Muresul sa ramana un oras mediocru, fara trecut, fara copaci, bine impietruit peste tot, in care se munceste putin pe bani putini sau nu se munceste de loc dar se apara puternic de aginturili straine.

 

 


Musafir

#13

2015-05-03 14:02

Egy tuntetest kell szerevzni es minden magyart es nem magyart aki nem ert egyet Brefivel, kerni lemondasat , addig es annyiszor amig lemond!!!