Manifest pentru o televiziune fara mizerii
Cred ca exista o solutie simpla la problema asta!
Ar fi bine să se redeschidă canalul TVR Cultural dar care să conțină numai emisiuni culturale de calitate. Cred că se poate imita postul ARTE. Eu aș fi de acord și cu un post muzical gen MEZZO TV. În acest fel putem cu adevărat folosi TELECOMANDA. În acest fel toată lumea va fi mulțumită: Tembelul are posturile lui, omul normal are posturile lui. Cred că în prima categorie merită să intre posturile:Ka(ka)nal D,Antena 1,Romania TV(Excelenta emisiune pentru tembeli cu horoscoape), ProTV(Face exceptie rubrica Meteo cu Busuioc), B1TV(dar numai pentru emisiuni gen 360)... Sper că nu am omis nimic relevant.
Re: Cred ca exista o solutie simpla la problema asta!
#2727: Obiectivul? - Cred ca exista o solutie simpla la problema asta!
Citeste, semneaza, nu uita sa validezi mailul primit, da mai departe, multumesc !
Dar o petiție cu titlul "Manifest pentru o capitală fără refugii de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție" nu putea fi făcută?
Re: Cred ca exista o solutie simpla la problema asta!
#2727: Obiectivul? - Cred ca exista o solutie simpla la problema asta!
da, ai perfecta dreptate. Nu putem sa interzicem o anume emisiune daca nu incalca legea. dar putem sa cerem reinfiintarea tvr cultural pentru ca e pe banii nostri.
Sper din tot sufletul ca semnăturile noastre sa fie luate in seama si sa aibă ecoul dorit..televiziuni cu programe decente de bun gust si fara a promova prostia,incultura si nonvalorie
Sau poate aceasta se şi urmăreşte?
Acesta este rezultatul comportamentului "beizadelelor".
Domnilor decidenţi, dumneavoastră nu aveţi copii?
Si am semnat petitia pentru ca m-am saturat de atata incultura,nonvaloare si prostie. Dar am tot vazut aici doamne si domni care se plang ca si-ar dori ca si copiii lor sa scape de aceste programe , ca au teama ca nu au ce invata pai doamnelor si domnilor copilul meu la aceea ora ! Poate a ar cam trebui sa va ocupatii de programul copiilor vostri ! Invata-ti Romani copii vostri sa citeasca ,sa faca sport , sa iubeasca natura si sa aiba curiozitati multe !!!! Nu mai scapati de copii vostri in fata televizorului(mai ales la acea ora) pentru ca or sa invete sa fie la fel de non valori ca cei de la televizor
| This discussion has been closed. |
Re: Ar fi cazul sa se schimbe ceva!
#2719: Boki - Ar fi cazul sa se schimbe ceva!
Citeste, semneaza, nu uita sa validezi mailul primit, da mai departe, multumesc !
Manifest pentru o televiziune fara mizerii