Manifest pentru o televiziune fara mizerii
în mână și deci putem alege ce să vedem, nu ne obligă nimeni să urmărim ce nu ne place. E adevărat, dar categoric nu asta este cea mai bună soluție,eu una mă simt ca și când aș fii struț. Bag capul sub nisip și mă prefac că nu văd ce se întâmplă !!!!
Vă mulțumesc și vă doresc cu această petiție.
Pentru ca toate emisiunile sunt de c***t E adevarat ca noi putem alege canalul si asta momentan ma linisteste, dar sunt prea multi bani castigati din publicitate, nu se merita nici 5 secunde sa privesc o anumita emisiune cand se bazeaza doar pe faptele anumitor oameni cand eu am o viata scurta pe care sa o traiesc, si nu sa privesc altii cum o fac .Mi-as dori sa vad tineri care sa nu fie obsedati de telefoane, facebook si selfie(care nu mai e de moda), ci sa fie interesati de lucruri cu adevarat importante... cum ar fi un copil fara parinti sau fara acoperis, sau simplul fapt de a citi o carte ar fi mult mai inaltat in ochii mei. Aceste emisiuni cupa loc in televiziune degeaba, as prefera ceva instructiv chiar daca nu am copii, ma gandesc la ce ar putea invata de la tv.....
Aceasta tara (!!ROMANIA!!) NU EVOLUEAZA cu aceste mizerii de la televizor, ba din contra INVOLUEAZA!!
Eu sincer m am saturat de toate gainariile din tv.
Ar fi multe de spus!
Daca se poate si la Cronica sa nu se foloseasca cuvinte urate.
Pentru ca m-am saturat sa vad in fiecare zi cum sant promovate nonvalori,la orice ora. M-am saturat sa vad inculti,facuti peste noapte vedete,
La fel si scandalagii,mahalagioaice,indivizi certati cu munca,cu bunul simt.
| This discussion has been closed. |