Vrem onorarea comenzilor de pe gamerland.ro
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nu am ce comenta in legatura cu aceasta firma, pentru site trebuie sa existe cineva sa il verifice chiar si de sarbatori, mai ales de sarbatori.Ei chiar nu au vazut pe internet problema lor.
Si doresc onorarea comenzilor , pentru ca si-au facut reclama pe seama noastra.
Cei de la Gamerland au sters pagina de Facebook!!!
Fratilor cei de la Gamerland au sters pagina de Facebook!! Eu zic sa faca cineva un grup pe Facebook unde sa discutam aceasta problema!
Si.au inchis pagina de facebook
Vrem onorarea comenzilor de pe gamerland.ro !!!
Astept onorarea comenzii din partea companiei Gamerland.ro ! din data de 27.12.2014, ora 5:46 PM, avand ID-ul de înregistrare de date: 45373, precum este prevazut in factura primita pe adresa mea de mail:
Produse
Produs Platformă Status Preț Lei/buc Cant. Buc Total Preț Lei
Diablo III Reaper of Souls (Diablo 3) Gyűjtői Kiadás PC PC Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Nascar 14 PC PC Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Risen 2 Dark Waters PC Gyűjtői Kiadás PC Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Sony Playstation Vita (PS Vita) Slim WiFi Akció Mega Pack 8 GB-os memóriakártyával PS Vita Pe stoc Necunoscut deocamdată 5 Necunoscut deocamdată
The Elder Scrolls Anthology PC PC Pe stoc Necunoscut deocamdată 1 Necunoscut deocamdată
Total 9 buc produs, 0,00 Lei.
Dintre produse de pe stoc 9 buc produs, 0,00 Suma de Lei se plăteşte la preluarea comenzii prin metoda aleasă de dumneavoastră.
Taxă curierat: 21,90 Lei Total 21,90 Lei
Buna ziua, Stimati cumparatori! Ne cerem scuze de inconvenienta dar comanda dvs plasata intre data de 20 si 31 decembrie . va putea fi livrata numai intre data de 6 ianuarie si 9 ianuarie.. Va multumim frumos pentru intelegere! Si va dorim sarbatori fericite!
Cu stima Echipa Gamerland.ro Vă mulțumim frumos. Cu stimă, Gamerland.ro
Lasati stima verbala si aplicati-o practic, aceea o sa conteze pentru viitorul companiei voastre !
Re: Cei de la Gamerland au sters pagina de Facebook!!!
sa le returneze sau judecata ii paste
Respectarea drepturilor
Sa se respecte drepturile cumparatorului, greselile facute se platesc, asta nu a fost o gresala ci o reclama bine-voita cu atat mai mult trebuie onorata ! Onorati comenzile Gamerland.ro !
O singura plangere la opc si se inchide Pravalia ....cred ca deja a facut cineva asta daia au inchis si siteu si pagina de facebook...
ce neseriosi daca au inchis site-ul si facebook-ul cred ca au rezolvat problema...
haideti sa ne strangem toti sa le facem ceva....ei au luat o caruta de bani pe spatele nostru din reclame ca le-am vizitat site-ul
| This discussion has been closed. |