Vrem onorarea comenzilor de pe gamerland.ro
Re: Fraierilor
Tu ai facut comanda avand pretul afisat pe site,nu? Asa ca tu ai email de confirmare cu pretul acela. Nu au cum sa-l mai modifice. A fost un caz cu cel.ro de a fost dat in judecata pt treaba asta.
Macar un produs
Daca tot vreti sa primit macar un produs din comanda facuta, o guma va ajunge la fiecare. :) Cam atata face 3 click-uri si apasarea pe tasta enter ;)
Trebuie sa onoreze comenzile altfel vor fi dati in judecata
Am comandat un singur ps vita. Aștept comanda cu nerăbdare.
Onorati comenzileeee !!!!!
Ii dau in judecata daca nu !
This comment has been removed by the author of the petition.
Mai baieti, Emag-ul isi permite sa faca astfel de "greseli", da au pierdut cateva sute de milioane, un miliard, doua, trei, nu stiu, da pentru ei e putin. Cauta sa vezi cat au vandut doar de Black Friday, de zeci de ori suma respectiva. Iar reclama care si-a facut-o a meritat.
Normal ca nu sunt obligati sa onoreze comanda, nici emag-ul nu a fost, nu o mai dati in proceduri legale si alte chestii, doar ca poate nu ii tine buzunarul.
Apropo, sper ca nu sunteti atat de orbi sa mai credeti in "erori de sistem" si alte rahaturi. No offence.
site-ul este inchis dar este tot online?
Serios acuma, orice copil de termina clasa a12-a stie ca daca acel index.html este redenumit, nu mai ai site online never ever. In prostia aia ca serverele au fost inchise ( daca le au acasa, le scoti din priza si tot nu mai merg ) sau scoti firul de net, tot nu mai merg, afirmi ca subit ele merg si trimit chiar mailul de confirmare? serios?
Onorați comenzile.
Sunt multi care vor sa va dea in judecata, eu zic ca ar cam trebui sa alegeti,dat fiind legea din art.5 in care spune ca trebuie sa va onorati comenzile dupa ce consumatorul/clientul a primit confirmarea comenzii iar dumneavoastra ati primit-o.
| This discussion has been closed. |
Fraierilor
Din punct de vedere legal, ei sunt obligați să le onoreze. ?
unde scrie asta?
trebuie sa fi prost gramada sa sustii asa ceva, fara sa citesti termenii si conditiile de utilizare, sa cunosti un istoric al situatiilor similare din romania, etc.
Ce a facut emag acum cativa ani, si acum 1 luna dupa blackfriday nu a fost obligatie legala, a fost alegerea lor, si-au asumat greselile.