Pentru Canonizarea Părintelui Arsenie Boca - Sfântul Ardealului
Vlad Herman
Ardealul este al poporului roman. Ungurii care s-au nascut pe acest pamant si doresc sa-si castige pamantul natal ,il pot cauta in Mongolia,acolo de unde a venit ATTila si a trecut prin "foc si sabie" populatia bastinasa a acestei tari binecuvantate.De aceea trebuie sa avem declarate cat mai multe dovezi istorice,fie ele si religioase.
ESTE SFANT!!!
Doamne ajuta!
Parintele Arsenie Boca este un Sfant trimis noua de Domnul Iisus Hristos, el este ocrotitorul poporului roman, mijlocitorul nostru in fata tronului ceresc. Personal am cerut si am primit ajutor de la Sfantul parinte Arsenie Boca in situatii ce pareau fara iesire, dar credinta si rugaciunea indreptata catre preacuviosul nostru parinte duhovnic din ceruri m-au ajutat si totul a avut o rezolvare neasteptata. Sfinte parinte Arsenie roagate pentru noi pacatosii !!!
Parintele nostru drag Arsenie Boca, roaga-te pentru noi!
Luati aminte cei cu putere de decizie!
Sfinții sunt ai lui Dumnezeu. Sfântul Arsenie Boca urgent trebuie canonizat. Toți sfinții închisorilor trebuie canonizați. Acești Sfinți fac parte din grădina lui Dumnezeu.
Sfinte parinte Arsenie Boca roaga-te si pentru noi pacatosii si pt iubita noastra tara Romania!
"Sfinte Parinte Arsenie,
Te rog din suflet, cu multa smerenie:
Ajuta-ne! din Ceruri de sus
Si noi sa-I slujim lui Iisus!
Atat de mult imi doresc...
Doar o clipa sa-ti vorbesc,
Iar tu cu harul tau Dumnezeiesc
Ajutandu-ma sa ma mantuiesc!"
(Irina-Elena)
Domnul sa ne ajute prin Sfintii Lui!
Se spune ca florile de la mormantul parintelui Arsenie nu se ofilesc niciodata, scepticii se pot indoi in continuare, dar florile de la mormant tot nu se ofilesc niciodata, pentru ca in fiecare zi alti credinciosi cu evlavie la pr Arsenie Boca , cei care primesc ajutor dupa ce-l striga in nevoi, acestia si altii care inca nu-l cunosc , aduc flori proaspete. Nu ca n-ar putea Dumnezeu sa faca o minune , dar mai de folos este sa vedem citi oameni sunt ajutati de Dumnezeu pentru rugaciunile parintelui Arsenie !Majoritatea din cei ce vin si se inchina la crucea de la mormantul parintelui au o poveste de marturisit despre sfintenia parintelui !
| This discussion has been closed. |