Referendum limitare privilegii parlamentari

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

2016-05-29 11:23

Deoarece mam saturat de escroci si parlamentari nesimtiti care sunt interesati doar de propriile buzunare

Musafir

2016-05-29 18:34

Nu avem nevoie de atatia taietori de frunze

Musafir

2016-05-30 04:04

Sunt de acord cu petitia,AU prea multe facilitati,ptr. aceasta nu fac nimic,dimpotriva sfideaza oamenii munci cu indiferenta si insolenta lor,sa primeasca un salariu ca orice angajat ptr.munca prestata ,nimic mai mult ,sa nu mai primeasca nimic gratuit ,exemplu....cazare - transport-masa-concedii-excursii ,ei si-au ales acest ,,Servici ;;sa fie ca orice salariat si sa fie prezenti in parlament zi de zi ca tot poporul salariat si sa munceasca,cei care nu sunt prezenti sa fie sanctionati la salariu,,SI CEL MAI IMPORTANT.....SA SE REDUCA NR;.DE PARLAMENTARi sunt prea multi si primesc salariu fara sa faca ceva ț

Musafir

2016-06-01 08:26

Ne-am saturat de privilegii doar pentru unii

Musafir

2016-06-03 04:53

Sa mai traim si noi, nu doar ei !

Musafir

#2056 Anunt parlamentar

2016-06-03 10:51

IMPORTANT PENTRU PARLAMENTARI.

Parlamentarii care fura bilele de vot pentru a le duce acasa ca amintire ! Pana duminica puteti merge la TIBCO de unde sa cumparati sute de bile facute de acelasi tamplar. Asa ca nu mai stati sa va ganditi (ca voi de fapt nu ganditi) si dati fuga cu masinile de servici ca nu platiti deplasarea. Fuga, fuga ca la vot.

Musafir

2016-06-03 19:29

Eliminarea imunitatii parlamentare pentru fapte privind infractiuni/acte de coruptie cu exceptia declaratiilor politice este un lucru firesc intr-o tara democratica cu adevarat.

Musafir

2016-06-04 03:57

Am semnat in special pentru punerea in aplicatie a referendumului privind nr de parlamentari.

Musafir

2016-06-04 07:39

Pentru ca asta ar fi trebuit aplicata in 90

Musafir

2016-06-04 10:28

Pentru că privilegiile în societatea democratică se câștigă nu se impun, semnez apăst. Am pretenție că în domeniul meu nu am mulți parlamentari care să mă depășească deși sunt pensionar. Eu ca parlamentar nu aș avea nevoie de bani decât pentru deplasare și cazare. Mâncarea o plătesc din pensia mea, dar până acum aș fi adus pe masa parlamentului o legislație mai suplă și radicală.

Musafir

2016-06-04 10:53

este binevenit acest referendum,dar doresc sa aiba si un rezultat

Musafir

2016-06-04 11:24

Eu nu inteleg un singur lucru. In lume se spune ca Biserica trebuie sa lupte pentru binele omului si adevar. De curand au strans 3 milioane de semnaturi pentru o petitie initiata de ei. Cat de bune erau cateva sute de mii din semnaturi sa fie donate acestei Petitii care sa aduca normalitatea in parlamentul romaniei....

Musafir

2016-06-04 12:29

no coment !

Musafir

2016-06-04 18:30

Am semnat aceasta petitie fiindca doresc o schimare a mentalitatii politicienilor....

Musafir

2016-06-04 20:43

A fi parlamanetar trebuie sa fie un act de patriotism accesibil doar celor competenti si care au demonstrat ca au fost capabili de ceva in viata asta. A pretinde bani pt a conduce propria familie reprezinta un gest degenerat.

Musafir

2016-06-04 20:48

Consider ca ne putem apropia in acest mod de normalitate.
Mulțumesc pentru aceasta oportunitate.

Musafir

2016-06-05 07:30

Asa trebuie sa s- e conporte UN ALES AL NEAMULUI! nu ca un ,,ciocoi"!

Musafir

2016-06-05 18:59

Am semnat aceasta petitie pentru ca asa trebuie..

Musafir

2016-06-06 05:03

Suntem satui de incompetenta acestor "alesi", care n-au facut nimic pentru tara.; majoritatea dintre ei nu au niciun fel de pregatire pentru a propune legi, in afara de acelea care se refera la beneficiile pentru persoanele lor (imunitate prost inteleasa, pensii special pentru merite numai de ei cunoscute ,(progam de lucru saptamanal de numai doua zile iar atunci cand nu absenteaza, mai si dorm; locuiesc in apartamente scumpe la hotel chiar daca au apartamente proprii, pe care le inchiriaza ....doar au nevoie de bani, ca nu castiga sufficient sarmanii....sa ia exemplu de la parlamentarii suedezi sau japonezi...; beneficiaza de masini de serviciu chiar in interese personale, mese la "cantina"Parlamentului la preturi care sfideaza bunul simt al romanilor, vacante prelungite (doar au nevoie de relaxare dupa atata "munca"),..... si multe altele..);
Referendumul a aratat clar dorinta cetatenilor ....,dar de ce sa se tina seama de parerea "prostilor"....Un filozof sarb spunea :"OAMENII SUNT MAI PUTIN RAI DE CAT SE CREDE DAR MAI PROSTI DECAT S-AR PUTEA INCHIPUI";
Se potriveste perfect in zilele noastre, din 1990 pana acum se vede limpede dupa cum votam iar cei "destepti" profita!!!

Musafir

2016-06-06 06:08

Romanii sunt satui de candidatii pusi pe liste pentru alegeri. Pe oricare il alegi tot un hot este. Asa se explica absenteismul la vot dar si alegerea primarilor cercetati ! Romanii sunt satui de candidatii pusi pe liste pentru alegeri. Pe oricare il alegi tot un hot este. Asa se explica absenteismul la vot dar si alegerea primarilor cercetati ! Romanii sunt satui de candidatii pusi pe liste pentru alegeri. Pe oricare il alegi tot un hot este. Asa se explica absenteismul la vot dar si alegerea primarilor cercetati ! Romanii sunt satui de candidatii pusi pe liste pentru alegeri. Pe oricare il alegi tot un hot este. Asa se explica absenteismul la vot dar si alegerea primarilor cercetati !

Musafir

2016-06-06 06:11

Poate ca toti romanii sunt hoti asa cum ne vad europenii...... :)

Musafir

2016-06-06 12:07

Nu mai vreau să fiu luat de prost , de către această specie post decembristă , numită parlament sau senat.

Musafir

2016-06-06 16:20

Consider ca acest parlament e plin de penali, corupti, hoti, ... Nu merita toate aceste privilegii. Ne trebie un parlament redus ca numar, maxim 300 membri, alcatuit din oameni constiti, corecti si care sa legifereze legi in avantajul poporului. Trebie reduse numarul taxelor si impozitelor, de la ordinul sutelor la ordinul zecilor. Romanii trebuie sa se simta liberi pe proprietatea lor. Pentru ca da-si construiasca ceva pe propriul teren, nu trebuie sa ceara aprobare de la nimeni, atat timp cat ce construieste nu e de domeni public, ci e doar pentru el si familia lui. De ce trebie sa plateasca zeci de mii de roni la diverse institutii ale statului pentru diverse aprobari si proiecte. Lasati oamenii sa aiba libera initiativa! Numai asa ne putem dezvolta.
Cristina

2016-06-06 20:25

Total de-acord cu petitia !!!!Parlamentul Romaniei este un cuib de infractori. Doresc oameni competenti!!!!

Musafir

2016-06-07 16:53

DORIM OAMENI CINSTITI, ONESTI, RESPECTUOSI, DINAMICI, AMABILI SI MAI ALES CU FRICA DE DUMNEZEU CA ATUNCI CAND IAU MITA, DUMNEZEU II VEDE CHEAR DACA O FAC PE ASCUNS. Dar cum sa promovam acesti oameni cinstiti cand cei corupti dau din coate sa fie primii pe liste.