Solicităm Presedintelui sa ignore petitia pentru botez
Musafiri... Ai dreptate, da mai taci din gura, vorbesti aicea singur... Fiecare religie are ceva deviație. Sa fie ortodoxa, catolica, reformata, sau penticostala. Credința in Domnu Isus, este cea ce ne mantuieste, nu biserica sau botezul.
Am sperat la o Romanie mai buna si ma bucur ca nu am renuntat la acest vis. Felicitari inca o data, voua, romanilor!
Re: Sa recapitulam,
#26: Amalia Burulea - Sa recapitulam,
Pe fostii conducatori, de genul lui Ceausescu si Iliescu, atei convinsi, cum ii puteau mentiona la slujbe si se puteau ruga pentru ei??? Ce treaba ai tu cu religia altuia? Daca chiar iti pasa de cineva, nu il incluzi in rugaciunile tale pentru ca este de alta religie decat tine? Cre' ca initiatorul vine din negurile timpului ... Noroc bun.
123
religia este....defapt...nu mai este....asa ca pa....nu mai puteti sa prostiti pe nimeni,eu zic sa demolam toate bisericile si gata!
Nu cred in 'Cujus regio, ejus religio' (aici se cerea mai degraba invers...). Spun asta fiind credincioasa ortodoxa.
mda...initiativa pur ortodoxa defapt dar nicidecum crestina. Indobitocirea ortodoxa continua. Cine a studiat cat de putin istoria religiilor is da seama ca: Ortodoxismul actual nu mai e o religie crestina deoarece majoritatea obiceiurilor lor provin din paganism, precum inchinarea la idoli, cultul crucii, sarutarea osemintelor cadavrelor si alte aberatii... Ortodoxia actuala e doar un amestec de practici adoptate din mai multe religii inclusiv pagane, un sincretism religios care are bntl si elemente crestine denaturate.
Nu,ta binecuvântare in noul tau slujba îți doresc!
Fi binecuvântat!
Hai sa ne vedem ficare de treaba noastra si sa invatam de la omul asta munca fara galagie si cum sa nu fim marlani!
Cu tot respectul, dar am avut Ortodoxi botezati la carma tari care au mai si pupat icoane la greu si au dus tara de rapa. Avem e nevoie de o noua mentalitate nu de un botez in Ortodoxie. Oare cand vom invata ca nimic nu se face prin fortarea constiintei ci prin acceptarea diferentelor intr-un mod pasnic? E timpul sa ne mai civilizam si sa acceptam ca se poate si altfel.
| This discussion has been closed. |