Fenechiu, demisia!

Ultima declaratie a ministrului Relu Fenechiu ne arunca in lumea necivilizata, din Africa sau America Latina.

Daca Romania isi permite un astfel de ministru, nu are ce cauta in lumea civilizata a UE.

Iata ce declara ministrul liberal Relu Fenechiu:

"Năstase a fost închis pentru o chestiune pe care o fac mulţi politicieni. Partidele politice nu se finanţează doar din bani albi. România a greşit faţă de Adrian Năstase".

Ministrul spune romanilor, pur si simplu, ca trebuie sa admita coruptia la nivelul partidelor si politicienilor. In caz contrar, Romania greseste fata de cei trimisi dupa gratii pentru coruptie, precum Adrian Nastase.

Venind de la un politician cu rang de ministru in guvernul Romaniei, declaratia capata o relevanta terifianta. Deducem ca aceasta este filosofia de guvernare a actualei puteri, bani negri pentru partide si politicieni, la schimb cu contracte grase si functii din bani publici.

Mai grav, declaratia vine de un ministru trimis in judecata de catre DNA pentru grave fapte de coruptie, constand in prejudicierea cu sume mari de bani a unei intreprinderi de stat.

Doar si numai aceasta declaratie, inconstienta, face veridice si necesare rapoartele MCV, sanctionarea Romaniei cu neintrarea in Schengen, in viitor prin blocarea de fonduri nerambursabile si dreptul de vot in organisme europene.

Paharul s-a umplut.

Daca premierul Victor Ponta nu-l demite imediat pe Relu Fenechiu, oficialii europeni trebuie sa ia act de faptul ca Romania nu merita sa fie membru cu drepturi depline a Uniunii Europene. 


Stefan Vlaston    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Stefan Vlaston să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook