FARA MASCA LA ORA DE EDUCATIE FIZICA!

Avand in vedere numeroasele raportari de lesinuri, stari de rau si ameteala ale copiilor, chiar la orele de curs. Eu ca parinte, NU SUNT DE-ACORD CU PURTAREA MASTILOR DE CATRE MINORI LA ORELE DE EDUCATIE FIZICA! Fie in aer liber sau in incinta salii de sport! 

Si atata timp cat in salile de fitness NU este obligatorie masca, nu inteleg de ce pe copii ii obligam sa poarte mastile in timpul orelor de educatie fizica!  

Parerea medicului pediatru Mihai Craiu:

Întrebat dacă elevii ar trebui să poarte mască la orele de educație fizică, medicul pediatru Mihai Craiu, a raspuns că acest lucru depinde de vârstă, de starea de sănătate și de locul și intensitatea efortului sportiv.

"Răspuns scurt: masca afectează capacitatea de efort, hiper-ventilația pe durată mai mare de 15 minute cu masca pe față nu e indicată", a spus medicul. Aceste precauții sunt pentru sportul în interior, potrivit lui Mihai Craiu. Sursa: Digi24 

Aceasta petitie se adreseaza parintilor, viitorilor parinti, bunicilor si tuturor celor ce nu sunt de-acord cu aceasta masura! 

!!!! NU ESTE DE RESPONSABILITATEA COPIILOR SA ASIGURE SANATATEA PARINTILOR SI BUNICILOR, CI INVERS !!!! 

!!!! LASATI COPIII SA FIE COPII !!!! 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ariadna Savu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...