Fara ATV-uri sau alte mobile similare in Magura, Brasov

Noi locuitorii din Magura, Judetul Brasov, ne-am saturat de toate excursiile cu ATV-uri, care produc numai, zgomot, praf si mai nou pagube fata de alte masini parcate regulamentar.  Aceste mijloace mobile sunt inchiriate din Moieciu si strica toata linistea in cadrul localitatii noastre. Mai mult conducatorii merg cu viteza excesiv de mare pentru conditiile de drum si pot vatama alte persoane sau animalele care pasc.

Asadar cerem primariei din Moieciu sa analizeze prosibilitatea de a interzice folosirea ATV-urilor pe raza localitatii noastre cu atat mai mult cu cat face parte si din Parcul National Piatra Craiului .

Prin semnare, autorizez pe Andrei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.