Eliminare pensii speciale. O noua lege a pensiilor

Credem ca este timpul ca societatea civila sa se indrepte si spre alte obiective care ne privesc pe toti. 

Asa cum au fost date legile de catre intreaga clasa politica aduce multe inechitati sociale, avantajand in mod incorect o serie de categorii in detrimentul majoritatii contribuabililor.

Prin urmare, cred ca un prim pas spre normalitate este realizarea unei noi legi a pensiilor in care singurul criteriu care sa conteze este cel al contributivitatii. (evident ca pensiile acordate pana acum nu pot fi modificate, dar important este sa construim pentru viitor))

Nu este normal ca magistratii, serviciile speciale, politia, jandarmeria, armata, parlamentarii sa se bucure de privilegii si dupa iesirea la pensie in timp ce majoritatea contribuabililor dupa 40 de ani de munca obtin pensii de pana in 2000 lei.

Multi dintre acesti oameni ies la pensie pe la 47-50 de ani.

Nu este suficient daca primesc pensie o perioada mult mai mare de timp decat majoritatea pensionarilor?

Nu este suficient daca ar primi o pensie conform principiului contributivitatii avand in vedere ca salariile/soldele acestora sunt cu mult mai mari decat a majoritatii asiguratilor la fondul de pensii? (cu ce pensie a fost trecut in rezerva Coldea? 5500 euro/luna - vi se pare corect?)

Semnati aceasta petitie in primul rand pentru a solicita echitate sociala si  tratamente nediscriminatorii intre diferitele categorii socio-profesionale.

Haideti sa cerem acest lucru atat Presedintelui, Guvernului cat si Parlamentului.

Iar daca nu doresc acest lucru, ar putea fi un motiv serios de a iesi si a protesta in strada.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sorin Tiplea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook