Egalitate la educatie pentru copiii ce au avut Sars-Cov-2

Avand in vedere ca in viitorul apropiat autoritatile vor ca toti elevii sa fie vaccinati pentru a putea fi prezenti fizic la cursuri,demarez aceasta petitie pentru sustinerea copiilor care au fost infectati cu Sars-Cov-2. Acesti copii trebuie sa aiba egalitate cu copiii vaccinati. Au tot dreptul sa fie prezenti fizic la cursuri exact ca si copiii vaccinati. Educatia este extrem de importanta iar cursurile on line lasa de dorit dupa cum s-a observat in ultimul an scolar 2020-2021. Sustin aceasta petitie pentru a ajuta toti copiii din Romania care au fost infectati cu Sars-Cov-2 si au aceleasi drepturi cu copiii vaccinati. Daca doriti sa ii sustineti semnati aceasta petitie si distribuiti. Cu respect,Anne-Mary Manolache!


Anne-Mary Manolache    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Anne-Mary Manolache să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...