Efectuarea examenelor din cadrul CEMF ,,Raisa Pacalo" online

Noi, studenții anului 3 ai CEMF "Raisa Pacalo" , cu tot respectul față de dorința dumneavoastră de a ne oferi o evaluare cât mai obiectivă a cunoștințelor noastre, suntem nemulțumiți față de decizia dumneavoastră, în conformitate cu care examenele din sesiunea de iarnă 2021-2022 se vor desfășura la contact direct, ca urmare, solicităm ca acestea să se desfășoare online. Motivul de bază al acestei petiții este, bineînțeles, securitatea noastră, personală și a celor care vor intra în contact cu noi, întrucât încă există un risc crescut de infectare cu virusul SARS-COV-2. Luând în considerare că o bună parte din studenții anului 3 sunt nevaccinați, în cadrul desfășurării examenelor în format fizic, vor fi mult mai expuși să acapareze această infecție. În cazul oferirii oportunității solicitate, aceștia, vor avea ocazia să se imunizeze până la începerea noului trimestru de studii. 

   Un alt motiv pentru care facem această solicitate este absența locului de trai în raza Chișinăului, întrucât o bună parte din studenții acestei instituții provin din alte regiuni ale țării și nu dispun de cămin, iar din cauza învățământului online au renunțat la domiciliile sezoniere, iar acum nu au răgaz suficient de a găsi o locuință în oraș, în perioada sesiunii de iarnă.


anului3cemf@mail.ru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez anului3cemf@mail.ru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...