Educația sexuală în școli

                                                      Spune DA !

                                  Este nevoie de educatie sexuală în școli

                                  

Educaţia sexuală are drept scop dezvoltarea și consolidarea capacităţii copiilor și tinerilor de a face alegeri conștiente, corecte, sănătoase și în condiții de manifestare a respectului pentru relaţii, sexualitatea și sănătatea emoţională și fizică. Educaţia sexuală nu încurajează întreţinerea relaţiilor sexuale de către copii și tineri.

                         CARE SUNT BENEFICIILE EDUCAȚIEI SEXUALE?

Studiile efectuate în mai multe ţări europene au arătat că introducerea programelor naţionale de educaţie sexuală a determinat pe termen lung reducerea sarcinilor și avorturilor în rândul adolescentelor și scăderea ratelor infecțiilor cu transmitere sexuală (ITS) și a infecției cu virusul HIV în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani. Mai mult decât atât, prin creșterea nivelului de încredere și consolidarea abilităţilor de a face față diferitor provocări, educația sexuală dezvoltă deprinderi în rândul tinerilor de a construi relații mai puternice și mai semnificative.

Trebuie să îngropăm toate miturile legate de această educație!


Adriana Sinigur    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Adriana Sinigur să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...