Echipamente de protecție împotriva Covid-19 pentru tot personal medical

  1. Dorim ca întregul personal medical din prima linie implicat în triajul, testarea, tratarea și îngrijirea pacienților infectați cu noul Virus Covid-19 sa beneficieze de echipament complet de protectie: combinezoane, măști cu grad ridicat de protecție FP3, viziere și mănuși.
  2. Pornind de la medici primari, specialiști, rezidenti, asistente, infirmiere, brancardieri toți merita sa li se protejeze viata lor și a familiilor lor, care risca sa se contamineze în urma operațiunilor de triaj, testare, tratare și îngrijire a suspecților de Covid19 și a celor diagnosticați.
  3. Update: Astăzi 31 martie 2020 sunt spitale în Capitala și Provincie unde personalul medical nici în acest moment nu beneficiaza de niciunul din echipamentele amintite.

Maxim Adrian Mihai    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Maxim Adrian Mihai să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...