Facturi e-on gaz energie

Ceea ce incercam sa facem este sa reusim sa-i convingem pe acesti ''mastodonti'' sa-si reconfigureze sistemul de facturare, inclusiv sistemul de citire a contoarelor de consum al energiei electrice, respectiv al gazelor naturale.

Intelegem (ca doar oameni suntem) ca orice companie isi urmareste propiul beneficiu sau ''plan de afaceri'' (profit). Intelegem si ca parte dintre noi, cetatenii de rand, ne chinuim intr-adevar sa suportam (a se citi ''a plati'') un sistem de facturare pe care niciodata nu l-am inteles, sistem care se schimba de cel putin doua ori pe an dupa criterii doar de ei stiute. Mai intelegem, nu-i asa, ca au monopol si ca (nu neaparat din principiu, ci doar pentru ca asa suntem noi obisnuiti) nu avem de ales si ca trebuie sa ne supunem.

Este evident ca orice consumi trebuie sa platesti! Ce-ar fi, totusi, sa se regleze si citirea energiei electrice si a gazelor naturale? Adica sa se citeasca lunar contoarele, sa sarim peste acele perioade de ''estimare'' (a estima=a stabili valoarea aproximativă a unui bun sau a unui obiect...deduc aici ca aceasta estimare ar trebui sa se faca pe consumul anterior perioadei de estimare).

http://www.gds.ro/Actualitate/2014-03-10/Factura+buclucasa+la+gaze+naturale

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Mihaela. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook